Închide meniul

Bogdan Bălănescu rămâne dinamovist cu sufletul: ”Am avut mai mulți suporteri în fața casei decât FCSB în play-off”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 decembrie 2020, 17:49

Bogdan Bălănescu rămâne dinamovist cu sufletul: ”Am avut mai mulți suporteri în fața casei decât FCSB în play-off”

captura foto

Bogdan Bălănescu i-a ironizat încă o dată pe rivalii de la FCSB

Bogdan Bălănescu a petrecut 22 de ani la Dinamo și a urcat toate treptele ierarhice, însă a fost îndepărtat în era ”Nuevo Dinamo” și a ajuns la FC Voluntari. Într-un interviu acordat, fostul director general al ”câinilor” a ironizat numărul de suporteri al celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Bălănescu: ”Am iubit întotdeauna fanii”

”Am iubit întotdeauna fanii. Chiar glumeam că, atunci când au venit în fața casei mele, am avut mai mulți suporteri în fața casei decât a avut FCSB la meciurile din play-off. Eu eram obișnuit cu atmosfera, dar membrii familiei mai puțin, vecinii la fel. 

Fanii și iubirea față de Dinamo m-au ținut în cadrul clubului. Chiar și Negoiță, cât a putut, a fost un om corect, și-a ținut promisiunile”, a fost declarația lui Bogdan Bălănescu, conform gsp.

Cuvintele acestuia fac referire la plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo în vara lui 2019. După demiterea lui Rednic, fanii au mers acasă la Bălănescu și l-au huiduit pe acesta, considerându-l principalul responsabil pentru îndepărtarea tehnicianului.

Bogdan Bălănescu: ”Am avut o discuție cu niște oameni de încredere”

”În proporție de 99.9% voi fi directorul general al lui FC Voluntari și spun asta nu mândrie și chiar cu bucurie că, după o perioadă foarte grea, am avut o discuție cu niște oameni de încredere, oameni corecți și îmi va face plăcere să lucrez acolo”, a declarat Bălănescu după încheierea relațiilor cu Dinamo.

Reclamă

În plus, fostul oficial din ”Ștefan cel Mare” a ținut să clarifice și condițiile despărțirii sale de formația bucureșteană.

”Au fost și alte oferte, știți foarte bine că în fotbal, când se face un anunț de genul ăsta că îl va da afară…apropo de asta, vreau să fac o precizare: nu m-a dat nimeni afară de la Dinamo, a fost o decizie luată de comun acord cu cei de acolo.

Au fost oferte, a fost o decizie greu de luat, dar am optat pentru FC Voluntari și cred că am făcut foarte bine”, a precizat Bogdan Bălănescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și