EXCLUSIV AS.ro LIVE

Bogdan Codorean, dezvăluiri de senzație! Jucătorii de la Steaua se distrau pe seama noilor medici. Ce a pățit Radu Paligora

De Silviu Corneanu
Publicat: 17.07.2021, 14:20

Bogdan Codorean a fost invitat la AS.ro LIVE. Acesta a dezvăluit cum se distrau jucătorii de la Steaua pe seama noilor medici de la echipă. Codorean și-a amintit cum și-a primit Radu Paligora botezul când a ajuns la roș-albaștrii.

Bogdan Codoreanu a fost invitat la AS.ro LIVE

Bogdan Codorean, dezvăluiri de senzație

AS.ro

Bogdan Codorean, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE. Unul dintre cei mai cunoscuți medici ortopezi din România a povestit cum a fost primit Paligora de către jucătorii de atunci ai roș-albaștrilor.

Martin Tudor, Eugen Nae sau Florentin Dumitru i-au făcut botezul lui Radu Paligora. Aceștia i-au cerut două medicamente care nu există.

Bogdan Codorean, dezvăluiri de senzație

Codorean susține că l-a avertizat pe Paligora, dar acesta nu a ascultat.

A venit la Steaua Radu Paligora. Antrenor era Zenga și m-a sunat MM, mi-a zis că vine Radu, și să merg și eu în cantonament, pentru că el nu avea experiență.

M-a rugat să merg ca să se facă trecerea. M-am dus cu ei și i-am zis lui Paligora: nu te duci în cameră la niciun jucător fără mine, că nu știi cum sunt.

El s-a dus, iar când a venit înapoi a zis: băi, eu nu mai știu medicină și medicamente. L-am întrebat ce a pățit. Mi-a zis că s-a dus la Tudor și la Nae și i-au cimitidirină și lopatină și să le fac rost. Eu nu știu ce sunt astea. M-am dus la Florentin Dumitru, la fel.

Glume din astea. De asta ți-am zis să nu te duci, că ăștia o să râdă de tine, că ești la început. Până te prinzi cu lucrurile astea, nu intra singur”, a dezvăluit Bogdan Codorean la AS.ro LIVE.

Codorean a vorbit despre pregătirea FCSB

Fostul medic de la Steaua a vorbit despre inovațiile pe care le-a adus Tommy Neubert în pregătirea fizică a jucătorilor din România.

Tommy Neubert, când a venit la Steaua, primul lucru pe care l-a solicitat a fost asta, VO2 Max. Noi aveam deja la clinică.

Tommy nu a făcut minuni. El a venit cu niște lucruri pe care le știa, știa că dau rezultate. După ce le-a implementat i-a omorât pe ceilalți”, a dezvăluit Bogdan Codorean la AS.ro LIVE.

Pe același subiect
Jocurile Olimpice 2020 | Emoţii uriaşe după aurul câştigat de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş
Alte Sporturi • 14:38
Obiectiv îndeplinit pentru canotaj, dar Elisabeta Lipă nu se mulțumește cu atât: ”Să vă mai așteptați la medalii!” Record mondial și olimpic stabilit de echipajul 8+1 fete
Viorica Susanu a fost invitată la AS.ro LIVE
Alte Sporturi • 13:45
Jocurile Olimpice 2020 | Dialog emoționant între Lipă și Susanu: ”Sunt așa de fericită, Suzi! Am revenit în elita mondială!”/”Am pielea de găină”
Viorica Susaru şi Cătălin Oprişan în studioul AS.ro LIVE
JO 2020 • 11:18
Viorica Susanu, mândră de Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar: „Au dominat în toate cursele! Aceşti sportivi nu sunt o surpriză!”
Antena 1
Monica Gabor a șters toate pozele cu Mr. Pink și cu fiul acestuia de pe rețelele de socializare. Ce face și unde este acum
Top citite
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Barcelona l-a luat pe Aguero, Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Viitor incert pentru Messi şi Ronaldo
1
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Barcelona l-a luat pe Aguero, Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Viitor incert pentru Messi şi Ronaldo
Ultimele știri
14:10 EXCLUSIVVideoJocurile Olimpice 2020 | Băieţii de la 4 rame şi-au pupat mâna după ce au luat medaliile de argint! „L-a cerut în căsătorie!” / „Magnific, suntem în istorie!” 14:07 Jocurile Olimpice 2020 | 90 de medalii de aur în 69 de ani. Los Angeles ne-a adus 20 de bucăți 14:03 Jocurile Olimpice 2020 | „Câştigul este să participi!” Jucătorii lui Mirel Rădoi, explicaţii fabuloase pentru eliminarea ruşinoasă. „O să avem ce povesti” 14:00 VIDEO & FOTOJocurile Olimpice 2020 LIVE BLOG | Ancuța Bodnar și Simona Radiș, AUR la dublu vâsle. David Popovici, în finală și la 100 metri liber! Performanță istorică la 4 rame masculin fără cârmaci 13:56 Jocurile Olimpice 2020 | Mirel Rădoi, dezvăluiri incredibile după eliminarea de la JO. „Stăteau la antrenamente cu ochii cât cepele. Nimeni nu poate dormi mai mult de 4 ore aici” 13:45 EXCLUSIV AS.ro LIVEJocurile Olimpice 2020 | Dialog emoționant între Lipă și Susanu: ”Sunt așa de fericită, Suzi! Am revenit în elita mondială!”/”Am pielea de găină” 13:43 Jocurile Olimpice 2020 | Prima reacţie din partea FRF după umilinţa României U23: „Este mult cât am realizat. Important e să tragem linie” 13:21 VIDEOJocurile Olimpice 2020 | România U23 – Noua Zeelandă U23 0-0. Tricolorii lui Rădoi pleacă acasă, după un egal umilitor. N-am marcat niciun gol în trei meciuri 12:46 EXCLUSIVDumitru Dragomir şochează după ce Şumudică a semnat cu CFR şi Reghecampf cu Universitatea Craiova: „Gigi şi-a luat un antrenor foarte bun. Asta e o artă” 12:06 VIDEOJocurile Olimpice 2020 | Moment uluitor! Un antrenor român şi-a pălmuit sportiva în direct. „Se pare că nu m-a lovit destul de tare”
Close