Închide meniul

Bombă în Copou? Daniel Pancu, gata să plece de la Poli Iași! ”Poate e nevoie de un șoc de genul celui de la CFR Cluj”

Gal Dorin Publicat: 6 decembrie 2020, 20:39

Reclamă
Bombă în Copou? Daniel Pancu, gata să plece de la Poli Iași! ”Poate e nevoie de un șoc de genul celui de la CFR Cluj”

SportPictures / FLAVIU BUBOI / Sport Picture via Hepta

Daniel Pancu s-a arătat gata să plece de la Poli Iași dacă situația nu se va schimba la echipă

Tehnicianul lui Poli Iași a părut foarte afectat după înfrângerea survenită la șase zile după ce moldovenii au eliminat-o în mod spectaculos pe CFR din Cupă. Totuși, ieșenii nu au mai câștigat în campionat din septembrie, de la surprinzătorul 5-2 cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu: ”Puteam să mai jucăm două zile și nu am fi marcat”

”De pe bancă aveam impresia că puteam să mai jucăm două zile și nu am fi marcat, sperăm să fim mai inspirați în ultimele trei etape. Cel mai important e să reușim o victorie. Am reușit în Cupă, dar am fi preferat să fie în campionat.

Am pierdut starea de spirit, asta mă îngrijorează la maxim. Primul lucru pe care îl cer este spiritul, atitudinea, câștigarea duelurilor.

Nici 1% nu mint dacă spun că implicarea lor la antrenamente este de 10 cu felicitări. Nu cred că e o soluție la psiholog, mai degrabă un șoc, un șoc la echipă de genul celui de la CFR Cluj poate ar schimba ceva”, a răbufnit Daniel Pancu la conferința de presă.

Daniel Pancu este gata să plece de la Poli Iași

Tehnicianul a vorbit și despre problemele de la club, jucătorii fiind neplătiți și ei de câteva luni astfel că Pancu a pus lipsa de dăruire pe seama lipsei financiare. 

Reclamă
Reclamă 4

”Mai sunt trei jocuri, voi trage linie, mă voi analiza și pe mine voi trage concluzie și, dacă voi considera că este cel mai bun lucru pentru echipă, vom găsi o soluție fără niciun fel de problemă”, a declarat Daniel Pancu.

Antrenorul a semnat cu Poli Iași în luna august. Sub conducerea sa, moldovenii au patru victorii, o remiză și opt înfrângeri. Poli se află pe locul 14 în clasamentul Ligii 1 după 12 etape disputate.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și