Închide meniul

Bombele sexy care şi-au făcut de cap cu două staruri din naţionala Angliei au rupt tăcerea: "Nu este ca și cum l-aș fi căutat pe Google înainte să merg la hotel"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 15:41

Bombele sexy care şi-au făcut de cap cu două staruri din naţionala Angliei au rupt tăcerea: "Nu este ca și cum l-aș fi căutat pe Google înainte să merg la hotel"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Mason Greenwood și Phil Foden în timpul antrenamentului Angliei

Cei doi fotbaliști au invitat două fete în camerele lor de hotel în timpul deplasării echipei la Reykjavik pentru meciul cu Islanda, fără a ține cont de restricțiile privind pandemia de coronavirus, sau de faptul că Foden este căsătorit și are un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două fete, Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir și Lara Clausen, nu au știut că Foden și Greenwood sunt fotbaliști și au postat imagini pe rețelele de socializare, declanșând un scandal uriaș.

Lara Clausen: ”Nu știam că Phil are iubită și copil!”

Contactată de cotidianul britanic The Sun, Lara Clausen a declarat că Phil Foden nu i-a dezvăluit că ar fi căsătorit și cu un copil.

”Nu am știut că Phil are o iubită sau un copil. El nu a menționat asta și nu este ca și cum l-aș fi căutat pe Google înainte să merg la hotel.

Reclamă

Normal că îmi pare foarte rău pentru familia lui”, a declarat Clausen.

Jucătorii britanici ar fi vorbit și cu alte fete

Tânăra islandeză a mai adăugat că Foden – care a fost prins într-o poză în care își arăta posteriorul fetelor – și Greenwood s-au văzut și cu altcineva în timpul șederii.

Reclamă 4 / 0/3

”Ultimul lucru pe care îl voi spune este că fata care vorbea cu Phil pe Snapchat și Facetime nu sunt eu și nu este nici Nadia. Amestecați cele două povești.

Într-adevăr, am fost și ne-am întâlnit cu ei, dar nu am vorbit cu ei pe cele două aplicații. Nu am fost noi”, a precizat Lara Clausen într-o convorbire cu The Sun.

Recomandări
  • Cei doi fotbaliști le-au strecurat pe fete în camerele lor de hotel
  • Ei au fost amendați și trimiși acasă de către selecționerul Gareth Southgate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și