Închide meniul

Borja Valle a semnat! A lăsat-o pe Dinamo și calcă pe urmele lui Lăcătuș. Echipa la care va încerca să înscrie un nou gol fabulos

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2020, 7:44

Borja Valle a semnat! A lăsat-o pe Dinamo și calcă pe urmele lui Lăcătuș. Echipa la care va încerca să înscrie un nou gol fabulos

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Borja Valle a plecat de la Dinamo și va juca în Spania

Ibericul a fost neplătit în toată perioada petrecută la gruparea din Ștefan cel Mare. Chiar și așa, a avut cifre de senzație. Valle a marcat 5 goluri în 9 apariții, reușita din meciul cu FC Botoșani fiind una de senzație. A înscris de la peste 50 de metri!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borja Valle, noul jucător al lui Real Oviedo

Borja Valle avea cel mai mare salariu de la Dinamo. Trebuia să încaseze 33.000 de euro pe lună, dar nu a primit niciun ban de la Pablo Cortacero. Și-a reziliat unilateral contractul și își caută dreptatea la Comisii.

"În ultimele săptămâni, Cosmin Contra a dat bani din buzunarul său ca să avem ce mânca. În fiecare luni, venea cu bani și îi împărțea angajaților. La ultima partidă a mea, fanii ne-au dat bani ca să mâncăm.

Eu am plecat de la Dinamo și nu m-a sunat absolut nimeni din conducere. Nu mi-a zis nimeni că-i pare rău sau măcar să mă insulte, orice. Nimic, nicio explicație. Bine că există acel regulament FIFA, care îți permite să rupi un contract unilateral, dacă nu ești plătit timp de două luni", a spus Borja Valle după ce a plecat din România.

Reclamă

Valle revine astfel la echipa de pe locul 13 din liga secundă a Spaniei, cea în tricoul căreia a jucat și Marius Lăcătuș. 15 goluri în 54 de partide a marcat Borja între 2014 și 2016.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și