Închide meniul

Borja Valle, atac la adresa lui Pablo Cortacero după 3-0 cu Viitorul: ”O nouă victorie, aceleași promisiuni”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 noiembrie 2020, 17:16

Borja Valle, atac la adresa lui Pablo Cortacero după 3-0 cu Viitorul: ”O nouă victorie, aceleași promisiuni”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Borja Valle, atac la adresa conducerii lui Dinamo după victoria cu Viitorul

Fotbalistul adus ”cu surle și trâmbițe” la Dinamo chiar i-a bătut obrazul patronului spaniol după golul marcat cu FC Voluntari, iar acum a avut un nou mesaj pentru omul care de 100 de zile nu a băgat niciun ban în formația bucureșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borja Valle a postat pe Instagram o imagine din timpul meciului folosind cuvintele ”o nouă victorie, aceleași promisiuni”, un atac evident la adresa conducerii.

Mai mult, spaniolul a folosit și un hashtag extrem de comic, ”SăptămânaAceastaDaDa”, aluzie la eternele promisiuni ale lui Pablo Cortacero.

Juan Camara s-a alăturat compatriotului său

Juan Camara, fotbalist care a trebuit pe la echipa a doua a Barcelonei, s-a alăturat și el demersului lui Borja Valle tot într-o postare pe Instagram.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Juan Cámara (@juancamara17)

”Ce victorie mare a echipei, vrem mai mult”, a scris spaniolul.

Cosmin Contra este neplătit de 100 de zile la Dinamo

Cosmin Contra rămâne de neînduplecat, chiar și după victoria cu Viitorul, și vrea să plece de la echipă. ”Guriță” a dezvăluit faptul că nu a încasat niciun euro de la Dinamo de 100 de zile și se simte păcălit de conducerea ”câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu mai există cale de întoarcere. Eu sunt dispus să ajung la o înțelegere. Nu doresc niciunui antrenor ce am trăit eu în astea trei luni. Am fost naiv și am crezut într-un om. Mi-aș dori ca în ceasul al doisprezecelea să se întâmple ce au promis.

Luni se vor face 100 de zile în care nu am primit niciun euro, nici eu, nici jucătorii. Vom vedea ce se va întâmpla luni dimineață. Telefonul meu este deschis. Directorul sportiv este pe hol și dacă are ceva să-mi transmită îl aștept cu drag”, a spus Contra după meciul de Cupă cu VIitorul. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și