Închide meniul

Botoşani – Craiova 1-1 | Jucătorii lui Ouzounidis nu renunţă la titlu: "Suntem cei mai buni din România". Ce le-a promis suporterilor Andrei Ivan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 18:18

Botoşani – Craiova 1-1 | Jucătorii lui Ouzounidis nu renunţă la titlu: "Suntem cei mai buni din România". Ce le-a promis suporterilor Andrei Ivan

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Craiova nu renunţă la titlu, după egalul cu Botoşani, 1-1

Jucătorii Craiovei au păreri împărţite după un nou pas greşit în lupta pentru titlu. Mateiu este convins că nimic nu este pierdut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mateiu: "Cred că suntem cei mai buni din România"

"Tot timpul avem meciuri dificile cu ei, mai ales la ei acasă. Meritam să câştigăm pe final. Nu renunţăm niciodată (n.r. la titlu). Mergem mai departe. Mergem la CFR sa câştigăm.

Şansele la titlu nu s-au diminuat. Mai sunt multe meciuri. Putem să câştigăm campionatul. Cred că suntem cei mai buni din România. Merităm acest lucru", a spus Mateiu, la Digi Sport.

Oltenii au primit gol după şase etape în care au avut poarta "neatinsă" şi au marcat prima dată după trei etape de "secetă". 

Andrei Ivan: "O să jucăm pentru noi, pentru suporteri"

Andrei Ivan nu s-a putut bucura prea mult pentru reuşita de la Botoşani. Atacantul naţionalei a ajuns la 6 goluri în actuala ediţie de campionat.

Reclamă

"Nu sunt aşa de fericit. N-am făcut un joc foarte bun, nu ştiu ce nu ne-a ieşit. Am pierdut două puncte. Asta era important, să câştigăm.

Nu cred că ne ajută acest punct, dar mergem înainte. O să jucăm pentru noi, pentru suporteri. Sper să câştigăm la Cluj", a transmis Andrei Ivan.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și