Închide meniul

Botoșani – Shkendija 0-1. Și Mourinho nu mai vine… Dezastru în Moldova

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 17 septembrie 2020, 17:00

Botoșani – Shkendija 0-1. Și Mourinho nu mai vine… Dezastru în Moldova

profimediaimages

Jucătorii de la FC Botoșani în timpul meciului cu FC Argeș

Botoșaniul a luat gol chiar în minutul doi. Pap a fost învins de Ibraimi. Moldovenii au alergat în zadar după egalare. Aceștia nu au reușit să marcheze, chiar dacă au fost mult timp cu un om în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Botoșani au cerut penalty în minutul 26, iar din 67 au jucat cu un om în plus.

Botoșani – Shkendia 0-1

Min. 95: Final de meci.

Min. 72: Ocazie imensă pentru Botoșani. Patache a fost găsit liber în careu, dar șutul său a fost scos de pe linia porții.

Min. 67: Cartonaș roșu pentru oaspeți. Alimi a văzut al doilea galben și a fost eliminat.

Reclamă

Min. 46: S-a reluat partida.

Min. 45+1: Pauză.

Min. 26: Cei de la Botoșani au cerut penalty după ce Ashkovski a fost faultat în careu. Arbitrul a lăsat însă jocul să continue.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 2. Goool Shkendia! Ibraimi îl învinge pe Pap cu un șut superb.

Min. 1: A început meciul.

Botoșani – Shkendija: Echipele de start

FC Botoșani (4-2-3-1): Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Florescu, Rodriguez, Babunski – Ashkovski, Dugandzic, Ofosu

Rezerve: Hankic, Plămadă, Keyta, Roman, Patache, Cascini, Holzmann

Antrenor: Marius Croitoru

Shkendija (4-2-3-1): Zahov – Murati, Krivak, Bejtulai, Pavic – Alimi, Dita – Ahmedi, Totre, Doriev – Ibraimi

Rezerve: Redjepi, Sadriu, Zejnulai, Merdjani, Nafiu, Neziri, Ramadani

Reclamă

Antrenor: Ernest Gjoka

LIVE SCORE | FC Botoșani – Shkendija, 18:45

Mai mult, stadionul din Botoșani ar fi primit și acceptul din partea UEFA pentru a găzdui un astfel de meci, chiar dacă inițial se părea că partida se va juca la Ploiești sau chiar la București

FC Botoșani, în formă bună înainte de meciul din Europa League

Moldovenii lui Valeriu Iftime se află într-o formă foarte bună în acest debut de campionat.

După trei etape, echipa se află pe locul doi, la două puncte de liderul Universitatea Craiova. Chiar dacă marchează ușor, botoșănenii au arătat până acum și o apărare destul de firavă.

În ultimele cinci meciuri, formația din Botoșani a înregistrat patru victorii și un singur rezultat de egalitate

Shkendija, pe de altă parte, conduce clasamentul momentului din Macedonia de Nord și a marcat în toate cele șase partide pe care le-a disputat până acum. Mai mult, în patru dintre ele nici măcar nu a primit gol.

LIVE SCORE | FC Botoșani – Shkendija. Echipe probabile: 

Botosani (4-2-3-1): Pap – Harut, Seroni, Chindris, Holzmann – J. Rodriguez, Babunski – Askovski Ofosu, H. Keyta – Dugandzic

Shkendija (4-2-3-1): Zahov – Murati, Krivak, Bejtulai, A. Pavic – Ramadani, B. Dita – V. Ahmedi, Totre, Doriev – Ibraimi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și