Închide meniul

BREAKING NEWS| Covid-19 nu iartă pe nimeni. Cristiano Ronaldo are coronavirus! Starul portughez a fost testat pozitiv la echipa națională și a fost trimis acasă!

Gal Dorin Publicat: 13 octombrie 2020, 14:32

Reclamă
BREAKING NEWS| Covid-19 nu iartă pe nimeni. Cristiano Ronaldo are coronavirus! Starul portughez a fost testat pozitiv la echipa națională și a fost trimis acasă!

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv

Federația Portugheză de Fotbal (FPF) a făcut anunțul în urmă cu câteva minute prin canalele sale oficiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 35 de ani nu prezintă momentan simptomele specifice bolii. Ronaldo a fost trimis acasă de la lotul naționalei Portugaliei pentru a intra în carantină până ce va fi considerat negativ.

Selecționata Portugaliei are meci cu Sudia în Liga Națiunilor. Ibericii vin după o remiză albă cu Franța.

Cristiano Ronaldo, absență uriașă pentru Juventus

Infectarea superstarului portughez vine într-un moment extrem de delicat pentru echipa sa de club, Juventus.

Ronaldo va rata cu siguranță meciul cu Crotone de pe 17 octombrie, dar și duelul cu Mircea Lucescu și Dinamo Kiev de pe 20 octombrie.

Reclamă

Campionii Italiei mai au meci cu Verona pe 25 octombrie, după care vine super-duelul cu Leo Messi și Barcelona pe 28 octombrie. Rămâne de văzut care va fi starea lui Cristiano Ronaldo până atunci, perioada de carantină fiind de obicei de cel puțin două săptămâni.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și