Închide meniul

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor. Turcii au făcut anunţul bombă. Când va susţine primul antrenament

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 16:50

Reclamă
BREAKING NEWS | Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor. Turcii au făcut anunţul bombă. Când va susţine primul antrenament

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu, dorit de Kayserispor

UPDATE 19:55: Conform Kayseri Ilkhaber a semnat contractul în această seară. Va ajunge miercuri în Turcia şi va conduce joi primul antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 19:50: Principalele cotidiane din Turcia anunţă că Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor! Hurriyet asigură că s-au parafat deja actele.

Jurnaliştii de la Ajansspor au oferit detalii despre stadiul negocierilor dintre Petrescu şi conducătorii echipei care a fost pregătită, între 2017 şi 2018, de Marius Şumudică. Chiar actualul antrenor al lui Gaziantep l-a recomandat başkanului.

Dan Petrescu poartă discuţii pentru a o antrena pe Kayserispor

"Românul este pregătit să preia locul rămas vacant după plecarea lui Samet Aybaba. Acesta a plecat după eşecul cu Beşiktaş, iar conducătorii galben-roşiilor nu vor să piardă timp şi îşi doresc să se înţeleagă cât mai repede cu Dan Petrescu. Antrenorul român este aşteptat la Kayseri în cel mai scurt timp.

Se pare că Dan Petrescu a fost recomandat de tehnicianul lui Gaziantep, Marius Şumudică. Acesta a mai antrenat în ţări precum China şi Rusia", anunţă sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Se pare că turcii îl ademenesc pe Petrescu cu un salariu uriaş. Sunt hotărâţi să îi ofere 500.000 de euro până la finalul sezonului, dacă va reuşi să evite retrogradarea. Un impediment în calea mutării este reprezentat de bugetul de transferuri redus pe care îl promit. Kayseri este pe ultimul loc în clasament, cu 10 puncte după 15 meciuri.

"Sunt salarii foarte bune şi cred că Dan Petrescu a demonstrat că este unul dintre cei mai buni antrenori români", a declarat Marius Şumudică pentru AS.ro.

Dan Petrescu are o ofertă de top şi din Rusia, de la CSKA Moscova. Anunţul a fost făcut de agentul tehnicianului de 53 de ani, Nicolae Pîrnău. "Bursucul" nu ar fi la prima aventură în Rusia, unde le-a mai antrenat pe Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova.

Reclamă

"Dan se simte foarte bine, se odihneşte după ce a plecat de la CFR Cluj. Există deja propuneri din Arabia Saudită, din Emiratele Arabe Unite, dar încă ne gândim. Dar, aşa cum am spus de multe ori, prioritatea lui este să se întoarcă în Rusia.

Petrescu este pregătit să lucreze, dar nu depinde de noi. CSKA Moscova ar fi interesantă pentru el. Este un club de top la nivel european, orice antrenor normal se vede la această echipă. La fel ca la Spartak", a spus Nicolae Pîrnău.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și