Închide meniul

Adversara FCSB-ului din Europa League avea 3-0 în minutul 12. Ce s-a întâmplat ulterior a fost uluitor! Rezultatul partidei

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2024, 20:40

Reclamă
Adversara FCSB-ului din Europa League avea 3-0 în minutul 12. Ce s-a întâmplat ulterior a fost uluitor! Rezultatul partidei

Adversara FCSB-ului din Europa League avea 3-0 în minutul 12. Ce s-a întâmplat ulterior a fost uluitor!

Hoffenheim, în meciul cu Werder Bremen / Profimedia Images

Adversara FCSB-ului din Europa League avea 3-0 în minutul 12, cu Werder Bremen. Marius Butter a reuşit o „dublă”, marcând în minutele 5 şi 8.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adam Hlozek a dus-o pe Hoffenheim la 3-0 cu Werder Bremen, în minutul 12. Totul avea să se prăbuşească pentru Hoffenheim din minutul 18, atunci când Stanley Nsoki a fost eliminat.

Adversara FCSB-ului din Europa League avea 3-0 în minutul 12. Ce s-a întâmplat ulterior a fost uluitor! Rezultatul partidei

Hoffenheim avea să piardă uluitor, cu 4-3, Werder Bremen reuşind să întoarcă soarta partidei. Julian Malatini a marcat în minutul 21.

A urmat hattrick-ul lui Jens Stage, care a înscris în minutele 26, 39 şi 49. În urma acestui rezultat, 3-4 cu Werder Bremen, Hoffenheim ocupă locul 16 în Bundesliga. De partea cealaltă, Werder Bremen este pe locul 10 în Bundesliga, cu 8 puncte după 5 etape disputate.

Adversara FCSB-ului din Europa League are doar o victorie şi patru înfrângeri, după 5 meciuri disputate în campionat în acest sezon. Hoffenheim are 9 goluri marcate şi 15 primite.

Reclamă
Reclamă

FCSB o va întâlni pe Hoffenheim în deplasare. Roş-albaştrii au început perfect grupa principală din Europa League, cu o victorie, cu 4-1, cu RFS.

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

Gigi Becali a luat o decizie drastică la FCSB, după victoria obținută de campioana României în meciul cu RFS, scor 4-1, din grupa principală a Europa League. Patronul roș-albaștrilor a anunțat care este singurul mod prin care va mai realiza transferuri la echipă.

Latifundiarul din Pipera nu va mai ține cont de niciun sfat în momentul în care își va dori să aducă un fotbalist. Singura condiție este ca el să îl vadă jucând. Acesta este și motivul pentru care ia în calcul să transfere numai jucători din Liga 1, chiar dacă prețul este „piperat”.

Reclamă

Becali l-a dat exemplu pe Daniel Bîrligea, pentru care a plătit mai mult de 2 milioane de euro în conturile lui CFR Cluj.

Vreau să întăresc echipa, să fac echipă tare, dar de unde să-i găsesc? Uite, pe Bîrligea l-am văzut.

Nu mai dau eu bani pe jucători dacă nu-i văd eu. De aia iau din România, că din străinătate nu-i văd. Lasă, bă, dați voi 400.000 și dau eu două milioane, dar să-i văd eu”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Bîrligea a marcat, împotriva lui RFS, primul gol în tricoul FCSB-ului. Poate recidiva și în Liga 1, în deplasarea cu Sepsi. Meciul de la Sfântu Gheorghe va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali i-a transferat în această vară și pe Marius Ștefănescu (1.3 milioane de euro), Daniel Popa (300.000 de euro), William Baeten (300.000 de euro) și Mihai Popescu (250.000 de euro). În schimb, golgheterul Florinel Coman a plecat la arabi pentru 5.25 milioane de euro.

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB

Darius Olaru a făcut un anunţ despre plecarea de la FCSB, imediat după „dubla” spectaculoasă reuşită în meciul cu RFS, încheiat cu scorul de 4-1. Căpitanul campioanei a subliniat că are „multă treabă” la formaţia roş-albastră, cel puţin până în iarnă.

Căpitanul roş-albaştrilor a oferit declaraţii şi despre o mărire de salariu, după ce în vară Gigi Becali a dezvăluit că mijlocaşul a refuzat semnarea unui nou contract.

Nu mă gândesc la un transfer, când va veni și timpul meu voi pleca, dar până atunci sunt aici, sunt focusat pe ce am de făcut. Avem multă treabă până în iarnă, Campionat, Cupă, Europa League.

Ne gândim să luăm meci cu meci, trebuie să ne revenim și în campionat, iar după ne vom gândi la meciul de la Salonik. Nu mă gândesc la o mărire de salariu. Criticile mă fac să fiu mult mai motivat, dar și laudele le iau ca atare.

Trebuie să arătăm și în campionat la fel ca în Europa. În ultimele meciuri am jucat bine și în campionat, dar nu am reușit să rezultatele pe care ni le dorim. Aveam nevoie de această victorie și pentru moral pentru că nu traversam o perioadă bună”, a declarat Darius Olaru, după FCSB – RFS 4-1.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:30

VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB

22:20

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

22:00

VIDEOFC Porto – Arouca 4-0 a fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal. Braga – Rio Ave începe la 22:30

21:54

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

21:47

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

21:30

LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos 1-0. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și