Închide meniul

Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 21:37

Reclamă
Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă

Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere

Bayer Levekusen / Profimedia

Bayer Leverkusen a egalat în minutul 90+6, la duelul cu Stuttgart, și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Campioana din Bundesliga are parte de un sezon fabulos, sub comanda lui Xabi Alonso.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, Leverkusen a cucerit primul titlu din istorie și a făcut spectacol la fiecare meci! De la startul actualei stagiuni, echipa lui Xabi nu a fost învinsă în nicio partidă.

Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere

Totuși, primul eșec al sezonului ar fi putut veni la duelul cu Stuttgart, din etapa cu numărul 31 a sezonului din Bundesliga.

Adversarii lui Xabi au marcat de 2 ori în prima parte a reprizei secunde, prin Fuhrich, în minutul 47, și prin Undav, în minutul 57.

Totuși, Leverkusen a revenit rapid în meci și a redus din diferență prin reușita lui Adil, care a înscris din pasa lui Grimaldo.

Reclamă

Seria fabuloasă a echipei pregătite de Xabi Alonso a fost aproape de final, având în vedere că în prelungirile partidei Stuttgart conducea cu scorul de 2-1.

Totuși, Andrich a marcat în minutul 90+7 și a salvat-o pe Leverkusen. Chiar dacă este deja campioană, trupa lui Xabi are obiectivul de a-și menține seria invincibilă, astfel că acest rezultat contează enorm pentu suporterii formației.

Reclamă 4 / 0/3

Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso

Potrivit mundodeportivo.com, Xabi îl vrea pe Rafa Marin, tânărul de 21 de ani al madrillenilor care evoluează în acest sezon sub formă de împrumut la Deportivo Alaves. Marin are un sezon bun la Alaves şi urmează să revină pe Santiago Bernabeu la vară.

Cu toate acestea, echipa lui Carlo Ancelotti este dispusă să îl lase pe Rafa Marin să plece, din nou, sub formă de împrumut, în cazul în care Leverkusen îşi va manifesta în mod oficial interesul, mai ales că vorbim despre o formaţie care va evolua sezonul viitor în UEFA Champions League.

Rafa Marin a început fotbalul la Sevilla, după care a ajuns în vara anului 2018 la academia lui Real Madrid. În acest sezon, el a evoluat în 31 de meciuri pentru Alaves în La Liga şi Cupa Regelui, fiind unul dintre oamenii de bază al echipei la care evoluează şi Ianis Hagi, tot sub formă de împrumut, dar de la Rangers. Potrivit transfermarkt.com, spaniolul este cotat la 5 milioane de euro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică Vezi toate știrile
Citește și