Închide meniul

Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2024, 22:24

Reclamă
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a distrus-o” pe Frankfurt

Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani

Jucătorii de la Bayer Leverkusen, în timpul unui meci/ Profimedia

Bayer Leverkusen e de neoprit în Bundesliga. Trupa lui Xabi Alonso a egalat un record vechi de 59 de ani, după victoria categorică obținută în duelul din ultima etapă, cu Eintracht Frankfurt, scor 5-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayer Leverkusen s-a încununat deja campioana Germaniei, punând astfel capăt dominației celor de la Bayern Munchen. Trupa lui Xabi Alonso poate câștiga o „triplă” istorică, fiind în cursa pentru câștigarea Europa League și Cupei Germaniei.

Bayer Leverkusen e de neoprit, după ce a egalat un record vechi de 59 de ani

Bayer Leverkusen a egalat recordul celor de la Benfica, record care datează din 1965. În acel sezon, lusitanii stabileau un record de 48 de meciuri fără înfrângere, record egalat de trupa lui Xabi Alonso.

În cele 48 de meciuri disputate în toate competițiile, pe parcursul acestui sezon, Bayer Leverkusen are cifre de senzație. Pe lângă faptul că nu a pierdut niciun meci, campioana Germaniei a marcat și nu mai puțin de 134 de goluri.

Meciul de la Frankfurt a fost la dispoziţia noii echipe campioane. Granit Xhaka a deschis scorul în minutul 12. Hugo Ekitike a egalat pentru gazde, în minutul 32, dar Bayer a intrat în avantaj la pauză, după reuşita lui Patrik Schick, din minutul 44. Partea secundă a meciului a mai adus trei goluri pentru oaspeţi.

Reclamă

Exequiel Palacios a transformat un penalti în minutul 58, Jeremie Frimpong a înscris şi el, pentru 4-1, iar Victor Boniface a închis tabela cu golul de 5-1, marcat din penalti în minutul 89.

Bayer Leverkusen a ajuns la 84 de puncte în clasament, în timp ce Eintracht ocupă locul 6, cu 45 de puncte.

Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso

Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid. După ce a cucerit primul titlu din istoria clubului în Bundesliga, Xabi Alonso se gândeşte deja la sezonul viitor, chiar dacă mai poate câştiga alte două trofee, Cupa Germaniei şi Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda sezonului fără înfrângere, Xabi Alonso se gândeşte la întăriri, mai ales în apărare. Josip Stanisic se va întoarce la Bayern Munchen, după expirarea împrumutului, în timp ce Jonathan Tah şi Piero Hincapie pot pleca şi ei în această vară.

Potrivit mundodeportivo.com, Xabi îl vrea pe Rafa Marin, tânărul de 21 de ani al madrillenilor care evoluează în acest sezon sub formă de împrumut la Deportivo Alaves. Marin are un sezon bun la Alaves şi urmează să revină pe Santiago Bernabeu la vară.

Cu toate acestea, echipa lui Carlo Ancelotti este dispusă să îl lase pe Rafa Marin să plece, din nou, sub formă de împrumut, în cazul în care Leverkusen îşi va manifesta în mod oficial interesul, mai ales că vorbim despre o formaţie care va evolua sezonul viitor în UEFA Champions League.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și