Închide meniul
NEWS ALERT

Bayern Munchen a dat o super-lovitură și l-a transferat pe Matthijs de Ligt de la Juventus! Toate detaliile mutării

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2022, 23:08

Bayern Munchen a dat o super-lovitură și l-a transferat pe Matthijs de Ligt de la Juventus! Toate detaliile mutării

Bayern Munchen a dat o super-lovitură și l-a transferat pe Matthijs de Ligt de la Juventus

Matthijs de Ligt pleacă de la Juventus / Profimedia Images

Bayern Munchen l-a transferat pe Matthijs de Ligt de la Juventus. Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano, care a oferit și toate detaliile mutării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul va pleca de la Juventus pentru 80 de milioane de euro, cu bonusuri incluse, iar cele două cluburi au ajuns la un acord duminică seară, după un weekend plin de negocieri.

De Ligt este al doilea fundaș important de care Juventus se desparte în această vară. Legendarul Giorgio Chiellini a plecat din Piemont la Los Angeles FC, la vârsta de 37 de ani.

Bayern Munchen l-a transferat pe Matthijs de Ligt de la Juventus

De Ligt se înțelesese deja cu bavarezii pentru un contract valabil până în 2027. Fundașul de 22 de ani cotat la 70 de milioane de euro ajunsese la Juve în 2019, după sezonul de vis avut cu Ajax, alături de care a fost la un pas de finala Champions League.

Reclamă

Transferul vine la doar o zi după ce Bayern anunța despărțirea de Robert Lewandowski, care va ajunge la Barcelona, pentru 45 de milioane de euro.

Bayern a confirmat transferul lui Robert Lewandowski la Barcelona

”Avem un acord verbal cu Barcelona. Este bine pentru ambele părți că am lămurit lucrurile. Robert Lewandowski este un jucător foarte bun. Alături de noi a câștigat tot ce se putea. Îi suntem foarte recunoscători”, a declarat președintele lui Bayern Munchen, Herbert Hainer, într-un anunț postat pe contul oficial de Twitter al bavarezilor.

Barcelona a oferit inițial 35 de milioane de euro, dar Bayern nici măcar nu a vrut să audă. Catalanii au mărit miza la 40 de milioane, tot fără succes. Până la urmă, fortați de presiunea lui Lewandowski, șefii lui Bayern au acceptat o ofertă în valoare de 45 de milioane de euro + 5 milioane sub formă de bonusuri.

Reclamă 4 / 0/3

În tot acest timp, Xavi s-a aflat în contact direct cu Robert Lewandowski, explicându-i acestuia cât de important este rolul pe care îl va juca în noua echipă a Barcelonei.

Recomandări
  • Matthijs de Ligt e cotat la 70 de milioane de euro
  • Olandezul ajunsese la Juventus în 2019

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și