Închide meniul

Bayern Munchen poate pierde un jucător important în această vară. Real Madrid, pregătită să facă o ofertă

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2023, 19:39

Bayern Munchen poate pierde un jucător important în această vară. Real Madrid, pregătită să facă o ofertă

Bayern Munchen a dat recital în primul amical al verii

Jucătorii lui Bayern Munchen în timpul meciului cu Hoffenheim / Hepta

Bayern Munchen poate pierde un jucător important în această vară. Benjamin Pavard mai are contract cu bavarezii până la finalul sezonului viitor şi nu s-a înţeles până acum cu conducerea clubului în ceea ce priveşte prelungirea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern traversează o perioadă complicată la nivel administrativ, chiar dacă a reuşit să câştige campionatul în Bundesliga şi în acest an. La finalul sezonului, bavarezii s-au despărţit de Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic, iar viitorul mai multor jucători se află în acest moment sub semnul întrebării.

Bayern Munchen poate pierde un jucător important în această vară

Printre aceşti jucători se numără şi Benjamin Pavard, campion mondial cu naţionala Franţei în 2018. El mai are contract cu Bayern până la finalul sezonului viitor, dar sunt şanse mari să plece în această vară.

Bayern îşi doreşte ca Pavard să continue pe Allianz Arena, dar timpul nu este de partea sa, aşa cum se întâmplă şi în cazul lui Lucas Hernandez, alt jucător care mai are contract până în 2024. Dacă nu se vor înţelege cu cei doi jucători, conducerea lui Bayern va încerca să îi vândă în această vară, pentru a nu îi pierde gratis anul viitor.

Real Madrid îl vrea pe Benjamin Pavard

Real Madrid se numără printre echipele care îl doresc pe Benjamin Pavard. Potrivit spaniolilor de la AS, francezul de 27 de ani este deja considerat viitorul apărării echipei de pe Santiago Bernabeu, fiind şi pe placul lui Carlo Ancelotti.

Reclamă

Săptămânile următoare sunt decisive în ceea ce priveşte situaţia francezului, care ar trebui să îşi rezolve în mare parte viitorul. Pe lângă interesul celor de la Real Madrid, rămâne de văzut dacă Pavard va fi de acord cu noul proiect care se conturează la Bayern.

Benjamin Pavard a ajuns la Bayern Munchen în vara anului 2019 de la Stuttgart. La vremea respectivă, bavarezii plăteau 35 de milioane de euro pentru aducerea sa, aceeaşi sumă cu care este cotat şi în prezent.

În toată această perioadă, Pavard a evoluat în 162 de meciuri în tricoul lui Bayern Munchen, echipă pentru care a marcat 12 goluri şi a dat 12 pase de gol. Alături de clubul bavarez, Pavard a obţinut 4 titluri de campion în Bundesliga şi trofeul Ligii Campionilor în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen îl umple de bani pe Hasan Salihamidzic!

Potrivit gsp.ro, care citează Sky Germania, Hasan Salihamidzic va încasa o sumă cuprinsă între 6 şi 8 milioane de euro pentru că a acceptat o încheiere a contractului înainte de termen.

Hasan Salihamidzic avea contract cu Bayern Munchen până în 2026.

Spre deosebire de Oliver Kahn, Hasan Salihamidzic s-a despărţit în condiţii bune de club.

„FC Bayern este mai presus decât orice. Vreau să rămân un prieten al clubului și îmi doresc să aibă succes în continuare”, a declarat Hasan Salihamidzic după ce Bayern Munchen a câştigat un nou titlu de campioană, cel de al 11-lea consecutiv.

Salihamidzic a făcut deplasarea cu echipa la Koln şi a mers şi la petrecerea de câştigare a titlului.

Oliver Kahn a susţinut că i s-a interzis de către club să facă deplasarea cu echipa la Koln şi să participe la petrecerea de cucerire a titlului. „A fost cea mai urâtă zi din viața mea”, a scris Oliver Kahn pe Twitter.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și