Închide meniul

Harry Kane a doborât un nou record în Bundesliga! Englezul a avut nevoie de doar 12 meciuri pentru a scrie istorie

Alex Masgras Publicat: 24 noiembrie 2023, 23:44

Reclamă
Harry Kane a doborât un nou record în Bundesliga! Englezul a avut nevoie de doar 12 meciuri pentru a scrie istorie

Harry Kane a doborât un nou record în Bundesliga

Harry Kane, în Koln - Bayern Munchen / Profimedia

Harry Kane a doborât un nou record în Bundesliga! Atacantul englez a marcat în deplasarea celor de la Bayern Munchen pe terenul lui Koln, în etapa a 12-a din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul vârf de la Tottenham a deschis scorul în minutul 20 al partidei şi a stabilit un nou record în Bundesliga. Atacantul de 30 de ani a ajuns la 18 reuşite în 12 etape şi l-a depăşit deja pe Kevin Kegan, engezul care deţinea recordul de goluri marcate în Bundesliga de către un fotbalist englez.

Harry Kane a doborât un nou record în Bundesliga!

Harry Kane a marcat din nou în Bundesliga! Atacantul de 30 de ani s-a dovedit a fi o achiziţie de excepţie pentru bavarezi, care se bucură din plin de reuşitele sale.

Kane a deschis scorul în meciul lui Bayern Munchen de pe terenul lui Koln. Sane a şutat din interiorul careului, un fundaş a respins de pe linia porţii până la Harry Kane, care nu a avut emoţii în a trimite balonul în poartă.

Reclamă

Recordul lui Kevin Keagan stătea în picioare din sezonul 1978/79. El evolua atunci la Hamburger SV, echipă pentru care a marcat 17 goluri în 34 de partide.

În total, Harry Kane are 22 de goluri marcate în toate competiţiile, în 17 meciuri. Atacantul englez a semnat cu Bayern Munchen un contract valabil până în vara anului 2027.

Bayern Munchen a revenit pe primul loc în Bundesliga, ajungând la 32 de puncte. Echipa lui Thomas Tuchel nu este sigură că va încheia etapa pe această poziţie, deoarece Bayer Leverkusen, ocupanta locului 2, are 31 de puncte. Echipa lui Xabi Alonso va juca sâmbătă pe terenul celor de la Werder Bremen.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată camera de hotel pentru care Harry Kane plăteşte 11.500 de euro pe noapte

Kane a îmbrăcat tricoul lui Tottenham între 2009 şi 2023. A acceptat să plece din ţara natală după ce a fost tentat cu un salariu saptămânal de aproape 480.000 de euro (n.r. 20 de milioane de euro pe an). Până să găsească o casă permanentă pentru soţie şi cei patru copii, Kane a acceptat să locuiască în camera unui hotel de cinci stele (VEZI AICI GALERIA FOTO).

Potrivit sursei citate anterior, atacantul bavarezilor a achitat deja 1 milion de euro pentru perioada în care a stat în hotelul inaugurat în 1958 şi aflat chiar în centrul oraşului Munchen. Este situat la 20 de minute de Allianz Arena.

Kane este tratat ca un „şeic”: are majordom şi este înconjurat de lux. Suita starului lui Bayern este situată în aripa istorică a hotelului, iar familia englezului beneficiază de o cameră de zi separată faţă de ceilalţi turişti cazaţi. Mai mult, Harry Kane are la dispoziţie două băi în care predomină marmura de Carraa, şase televizoare şi mai multe facilităţi de ultimă generaţie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și