Închide meniul

Harry Kane a fost făcut praf după umilinţa lui Bayern de la Leverkusen: „Catastrofal”

Alex Masgras Publicat: 11 februarie 2024, 9:37

Reclamă
Harry Kane a fost făcut praf după umilinţa lui Bayern de la Leverkusen: „Catastrofal

Harry Kane a fost făcut praf după umilinţa lui Bayern de la Leverkusen

Harry Kane, în timpul meciului Bayer Leverkusen - Bayern Munchen / Profimedia

Harry Kane a fost făcut praf după umilinţa lui Bayern de la Leverkusen. Echipa lui Xabi Alonso s-a impus cu 3-0 şi continuă să fie singura echipă din Europa fără înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leverkusen are acum o şansă uriaşă la titlu, în condiţiile în care s-a distanţat la cinci puncte de Bayern, după victoria din meciul direct. Dacă în tabăra la Bayer a fost sărbătoare, bavarezii au fost criticaţi dur. Nici Harry Kane nu a scăpat.

Harry Kane a fost făcut praf după umilinţa lui Bayern de la Leverkusen

Atacantul englez a fost transferat în vară de Bayern Munchen, care i-a plătit lui Tottenham aproximativ 100 de milioane de euro, sumă la care se adaugă şi bonusuri de performanţă. Cu toate acestea, Kane nu a reuşit să iasă la rampă în cel mai important meci al sezonului pentru bavarezi.

Presa din Germania l-a pus la zid pe fostul atacant al lui Spurs, despre care a scris că a făcut cel mai prost meci de la sosirea sa în echipa lui Thomas Tuchel. Mai mult, „blestemul” lui Harry Kane, care nu a câştigat vreun trofeu la Tottenham, pare să continue şi la Bayern Munchen.

„A fost adus pentru astfel de meciuri. În cel mai important meci, Bayern a pierdut meritat cu 3-0 în faţa liderului Leverkusen. Rezultatul putea să fie şi mai mare. Va câştiga titlul de goglheter, dar a venit să câştige titluri cu Bayern. Acesta a fost cel mai prost meci al lui Harry Kane în tricoul lui Bayern. Catastrofă!”, au scris nemţii de la bild.de, care l-au notat pe atacantul englez cu nota 6 pentru prestaţia sa de la Leverkusen.

Reclamă

Pentru Bayer Leverkusen urmează partida de pe terenul lui Heidenheim, în timp ce Bayern Munchen va juca pe teren propriu cu Bochum etapa viitoare.

Xabi Alonso a făcut un gest uriaş după ce a „umilit-o” pe Bayern Munchen

Xabi Alonso a făcut un gest uriaş după ce a „umilit-o” pe Bayern Munchen. Antrenorul celor de la Bayer Leverkusen a câștigat rapid respectul fanilor, după ce a ajuns la cifre senzaționale pe banca „roș-negrilor”.

Echipa tehnicianului spaniol a deschis scorul încă din minutul 18, prin reușita lui Stanisic. A urmat apoi golul marcat de Grimaldo, din minutul 50, care a înscris din pasa lui Tella.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul final a fost stabilit de Frimpong. Jucătorul lui Bayer l-a prins pe Manuel Neuer departe de poartă, a driblat trei adversari și a trimis balonul, de la distanță, direct în plasă.

Formația lui Xabi a jucat un fotbal de calitate în fața rivalilor din lupta pentru titlu. La finalul meciului, acesta nu a dorit să fie felicitat singur de fani și și-a adus toți oameni din staff, pentru a fi aplaudați împreună de suporteri.

După această partidă, Bayer Leverkusen a ajuns la 31 de partide fără înfrângere. Astfel, echipa poate visa la primul titlu de campioană din istorie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și