Închide meniul

Harry Kane este de neoprit! Atacantul englez face spectacol în Bundesliga! Ce record a stabilit jucătorul lui Bayern

Alex Masgras Publicat: 11 noiembrie 2023, 18:40

Reclamă
Harry Kane este de neoprit! Atacantul englez face spectacol în Bundesliga! Ce record a stabilit jucătorul lui Bayern

Harry Kane este de neoprit

Harry Kane, în timpul meciului Bayern Munchen - Heidenheim / Profimedia

Harry Kane este de neoprit! Atacantul lui Bayern Munchen a marcat o dublă în victoria bavarezilor de pe teren propriu cu Heidenheim, scor 4-2, în etapa cu numărul 11 din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul englez, venit în această vară de la Tottenham, a ajuns la 17 goluri marcate în Bundesliga. Suntem doar în luna noiembrie, dar Harry Kane a înscris deja mai multe goluri decât cei mai buni marcatori din sezonul trecut al campionatului din Germania.

Harry Kane este de neoprit!

Harry Kane nu a avut nevoie de acomodare, după transferul de la Tottenham la Bayern Munchen. Atacantul englez înscrie pe bandă rulantă, aşa cum o făcea şi în Premier League, la Spurs.

În meciul cu Heidenheim din etapa a 11-a din Bundesliga, Harry Kane a deschis scorul în minutul 14, din pasa lui Leroy Sane. Chiar înainte de pauză, în minutul 44, acelaşi Leroy Sane i-a pasat decisiv lui Harry Kane, care a ajuns la 17 goluri marcate în 11 meciuri disputate până acum în Bundesliga.

Sezonul trecut, Niclas Fullkrug şi Christopher Nkunku şi-au împărţit premiul pentru golgheterul sezonului din Bundesliga, amândoi marcând 16 goluri în stagiunea precedentă. În actualul sezon, după doar 11 etape, Harry Kane a marcat mai multe goluri decât cei doi jucători care au încheiat sezonul trecut pe primul loc.

Reclamă

Mai mult, Harry Kane a devenit primul jucători din istoria Bundesligii care înscrie 17 goluri în primele 11 etape ale sezonului, potrivit OptaFranz. Acest record era deţinut de Robert Lewandowski. În sezonul 2019/20, atacantul polonez marcase 16 goluri în primele 11 etape. Lewandowski este urmat în clasament de Gerd Muller, cel care a marcat 15 goluri în primele 11 etape ale sezonului 1968/69 şi 14 goluri în primele 11 etape ale sezonului 1976/77.

Bayern Munchen a revenit pe primul loc în Bundesliga

În cele din urmă, Bayern Munchen s-a impus cu 4-2 în meciul cu Heidenheim. Oaspeţii au retabilit egalitatea în repriza secundă, după golurile marcate de Kleindienst şi Beste, în minutele 67 şi 70. Cu toate acestea, Raphael Guerreiro i-a readus în avantaj pe bavarezi în minutul 72, după care Choupo-Moting a stabilit scorul final în minutul 85.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen a ajuns pe primul loc în Bundesliga, cu 29 de puncte, cel puţin până mâine, când Bayer Leverkusen va primi vizita celor de la Union Berlin.

De la aceeaşi oră s-a disputat şi meciul dintre Stuttgart şi Borussia Dortmund, câştigat de gazde cu 2-1. Stuttgart se află pe locul 3, cu 24 de puncte, în timp ce Dortmund este pe locul 4, cu 21 de puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și