Închide meniul

Harry Kane, hat-trick de senzaţie în victoria zdrobitoare cu 7-0 a lui Bayern Munchen! Campioana Bundesligii a făcut spectacol

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 18:57

Harry Kane, hat-trick de senzaţie în victoria zdrobitoare cu 7-0 a lui Bayern Munchen! Campioana Bundesligii a făcut spectacol

Harry Kane, hat-trick de senzaţie în victorie zdrobitoare cu 7-0 a lui Bayern Munchen

Harry Kane, în timpul unui meci la Bayern Munchen/ Profimedia

Harry Kane a reuşit să marcheze un hat-trick de senzaţie în victoria zdrobitoare a lui Bayern Munchen, cu scorul de 7-0. Campioana Bundesligii a făcut show total cu Bochum, şi a revenit pe primul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane a fost transferat de Bayern de la Tottenham înainte de startul sezonului. Atacantul englez s-a adaptat perfect în Germania, şi are cifre fabuloase în cele şase meciuri jucate.

Harry Kane, hat-trick de senzaţie în victoria zdrobitoare cu 7-0 a lui Bayern Munchen

Bayern Munchen a deschis scorul în duelul cu Bochum încă din minutul 4, prin Choupo-Moting. În minutul 13, Harry Kane a ieşit la rampă şi a majorat diferenţa, cu un şut pe jos, din interiorul careului.

Ulterior, în minutul 29, respectiv 38, au punctat şi de Ligt şi Leroy Sane, iar Bayern a intrat la vestiare conducând pe tabelă cu scorul de 4-0.

După pauză, Harry Kane a reuşit dubla. Atacantul englez a punctat în minutul 54, din penalty. În minutul 81, a punctat şi Mathys Tel, iar Kane a completat hat-trick-ul în minutul 88, cu o lovitură de cap.

Reclamă

Harry Kane şi-a mai trecut în cont şi două assist-uri, în partida cu Bochum. Acesta a pasat decisiv la golurile lui Tel şi Sane.

Graţie reuşitelor din victoria cu Bochum, Harry Kane a ajuns la cifre fabuloase la Bayern Munchen. În cele cinci partide de campionat bifate, englezul a marcat şapte goluri şi a oferit şi trei pase decisive.

Graţie acestor cifre, Harry Kane a intrat într-un top select din istoria lui Bayern Munchen. Concret, a devenit jucătorul care a marcat cele mai multe goluri, în primele sale cinci meciuri la gruparea bavareză, peste Gerd Muller, Miroslav Klose şi Mario Mandzukic.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Kane a devenit primul jucător din istoria Bundesligii care se implic în zece goluri, în primele cinci meciuri ale sezonului. Cu cele şapte goluri şi trei assist-uri, englezul a depăşit recordul lui Erling Haaland, care se implicase decisiv în opt goluri ale Borussiei Dortmund, din startul sezonului.

Harry Kane, fără milă faţă de Manchester United şi în Champions League

Harry Kane a fost fără milă faţă de Manchester United şi în UEFA Champions League. Starul englez a înscris primul său gol pentru Bayern, în cea mai importantă competiţie europeană, chiar împotriva echipei la care a fost aproape să se transfere în această vară.

Atacantul în vârstă de 30 de ani, transferat de bavarezi de la Tottenham cu 100 de milioane de euro, a făcut spectacol în faţa celor 75.000 de fani de pe Allianz Arena. A reuşit un assist pentru Leroy Sane, la golul din minutul 28. Bayern a profitat şi de eroarea uriaşă făcută de Onana, care şi-a respins mingea în propria poartă.

Gnabry dublase avantajul lui Bayern în minutul 32, dar Hojlund a redus din diferenţă imediat după pauză (49). A fost momentul în care Kane s-a făcut remarcat.

Bayern a primit un penalty cu ajutorul VAR, iar Harry Kane şi-a asumat răspunderea. Atacantul lui Bayern a executat impecabil, lângă bară, şi a marcat primul său gol în Champions League pentru bavarezi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și