Închide meniul

Hertha Berlin are un ULTRA președinte: dat afară de pe stadion de trei ori, arestat o dată!

Cătălin Oprișan Publicat: 27 iunie 2022, 12:57

Reclamă
Hertha Berlin are un ULTRA președinte: dat afară de pe stadion de trei ori, arestat o dată!

Kay Bernstein, suporterul ”ultra” cu numele unui faimos dirijor, ajuns președinte la Hertha / Profimediaimages

Noul președinte al celor de la Hertha Berlin este un fost ”ultra” din tribună. Kay Bernstein are 41 de ani și a fost arestat după ce s-a stabilit că el i-a instigat pe suporteri să arunce cu obiecte spre gazon, acestea rănind un angajat al clubului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ha, ho, he, Hertha!” strigă cei aflați pe primele scaune ale sălii de conferințe de pe ”Olympiastadion” în timp ce se ridică în picioare. Se simt exact ca și cum s-ar afla în tribune, pentru că în fața lor se află unul dintre liderii care i-a coordonat: Kay Bernstein are 41 de ani, este fost ”ultra” și acum candidează la postul de președinte al celor de la Hertha Berlin, echipă care a reușit să rămână în prima ligă germană de fotbal. N-are niciun fel de emoții în a se impune: obține 1.670 voturi din totalul de 3.016 exprimate. Majoritate absolută și victorie la pas contra constructorului Marvin Brumme (28 de voturi) sau a lui Frank Steffel (1.280 de voturi).

”Am lucrat opt ani pentru Hertha!”

Bernstein, care s-a născut la Marienberg în 1980, și care s-a mutat cu familia sa la Berlin opt ani mai târziu, a călcat pentru prima dată pe ”Olympiastadion” în 1994. A ajuns în peluză și a devenit membru al celor de la ”Harlequins ’98”. A preluat portavocea și a început să dea tonul la cântece. Avea să fie expulzat de pe arenă de trei ori, apoi poliția îl sălta, considerându-se că el a instigat fanii să arunce cu obiecte spre gazon la un meci, acestea rănind un angajat al clubului. ”Ca fan am fost activ, m-am organizat la nivel național și am lucrat pentru grupul nostru vreme de opt ani, am dat totul pentru Hertha”, a spus acum noul președinte, cu  o companie de comunicații și cu una de construcții, căsătorit, cu o fetiță.

Clubul e clar că nu traversează cele mai bune momente, fiind echipa-ascensor, la fotbal, în ultimii 10 ani. Dar Bernstein, care, la firmă, are pictat pe perete faimosul urs berlinez și, dedesubt, anul 1892, fondarea grupării, spune că va milita pentru ca Hertha să ajungă cât mai sus. Werner Gegenbauer, care a condus gruparea în ultimii 14 ani, a plecat după ce echipa a ieșit victorioasă din barajul pentru rămânerea în Bundesliga contra celor de la Hamburg. ”Hertha noastră este la terapie intensivă, avem nevoie de ajutorul fiecăruia pentru a renaște. Ha, ho, he, Hertha!”, a strigat Bernstein.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 20 sept.

Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb

23:55

Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele

23:49

Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Elias! Momente dificile pentru legenda lui Dinamo

23:22

„Au şi mai mare presiune!” „Tricolorii”, apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională: „Se observă!”

23:19

Dennis Politic, dorinţă uriaşă: „Mi-aş dori să joc la Manchester United!” Despre întâlnirea cu Ferguson: „Cum să uit aşa ceva?!”

22:56

Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League, în Monaco – Barcelona! A intrat direct într-un top fabulos

1 Programul complet al Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și