Închide meniul
VIDEO

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund! Prezentarea genială a atacantului cu mamă româncă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2022, 18:59

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund! Prezentarea genială a atacantului cu mamă româncă

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund

Karim Adeyemi, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

  • Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Karim Adeyemi (20 ani) este înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund. Echipa lui Marco Rose a făcut anunţul oficial la scurt timp după ce superstarul norvegian a fost anunţat la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Adeyemi s-a născut și a crescut în Germania, din mamă româncă și tată nigerian. El ar fi putut să joace pentru echipa națională a României, dar a ales să evolueze pentru germani. Adeyemi a debutat deja pentru naționala lui Hansi Flick. Până să fie transferat de Dortmund, acesta evolua pentru Red Bull Salzburg.

Karim Adeyemi, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund

Karim Adeyemi este cotat la 35 de milioane pe site-urile de specialitate. În perioada petrecută în Austria, tânărul fotbalist a marcat 54 de goluri în 97 de apariţii. Acesta a reuşit şi 29 de pase decisive. Dortmund i-a pregătit o prezentare genială.

Reclamă

FC Barcelona l-a ratat pe Karim Adeyemi, atacantul român cu mamă româncă, în urmă cu 3 ani

Cu 3 ani în urmă, Barcelona a vrut să plătească 8 milioane de euro pentru puştiul care avea atunci 16 ani. Arsenal, Bayern Munchen, Liverpool sau Chelsea au vrut să îl transfere. Salzburg l-a adus pe Adeyemi de la Unterhaching, pentru 3.5 milioane de euro, în 2018.

Reclamă

„Familia mea și cu mine ne simțim foarte bine la Salzburg, ne putem dezvolta foarte bine aici. Eu am decis să rămân la Salzburg. A fost o idee bună. În 2020 a trebuit să muncim toți mai mult din cauza pauzelor provocate de coronavirus”, conform transfermarkt.de.

Karim Adeyemi s-a născut și a crescut în Germania, din mamă româncă și tată nigerian. El ar fi putut să joace pentru echipa națională a României, dar a ales să evolueze pentru germani. Adeyemi a debutat deja pentru naționala lui Hansi Flick.

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland. Starul norvegian de la Borussia Dortmund va ajunge la campioana Angliei pe 1 iulie 2022. Clubul de pe Etihad va plăti, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul anului în lumea fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City și Borussia Dortmund au ajuns la un acord de principiu în privința transferului lui Erling Haaland. Mutarea se va realiza la finalul sezonului.

Campioana din Premier League a făcut marele anunț marți: „Manchester City poate confirma că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul atacantului Erling Haaland la clubul nostru pe 1 iulie 2022”, a anunțat Manchester City, pe contul oficial de Twitter.

În urma transferului la City, Haaland va intra în TOP 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Campioana din Premier League va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund va primi 75 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, va încasa 30 de milioane de euro, urmând ca alte 50 de milioane de euro să meargă către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care până recent i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”