Închide meniul

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon!

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2024, 14:11

Reclamă
Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon!

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon!

Lothar Matthaus / Profimedia

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon! Fostul internaţional a scris în rubrica sa din revista Sport Bild că echipa lui Xabi Alonso pleacă din postura de favorită, în noul sezon de Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leverkusen a reuşit eventul campionat-cupă în sezonul trecut, fără înfrângere, sub comanda lui Xabi Alonso.

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon!

„Echipa a reuşit să rămână împreună şi să se completeze semnificativ cu Terrier, Garcia şi Belocian. Deşi nu mă aştept ca echipa lui Alonso să facă din nou un sezon perfect”, a remarcat fostul căpitan al lui Bayern Munchen, notează agerpres.ro.

Cu toate acestea, fostul mijlocaş a anticipat că Bayern Munchen vrea să aibă din nou un cuvânt de spus în campionat cu noul antrenor Vincent Kompany.

Matthaus a opinat că recenta venire a fundaşului Jonathan Tah are mai mult ca scop slăbirea apărării lui Leverkusen:

Reclamă
Reclamă 4

„Bayern nu avea neapărată nevoie de Tah, mai degrabă a vrut s-o fragilizeze pe Leverkusen. La EURO 2024 s-a văzut cât de stabil joacă Upamecano atunci când ai încredere e în el. Kim este acolo, Dier, Ito, când va fi sănătos din nou, Stanisic poate juca în interior, poate De Ligt va rămâne, de asemenea”.

Fostul mare fotbalist a criticat din nou managementul sportiv de la Bayern:

„Îşi ieftineşte proprii jucători cu anunţurile publice despre vânzări. Concurenţa ştie: Bayern vrea sau chiar trebuie să vândă şi aşteaptă. E nevoie de un sezon extrem de puternic pentru a o înlătura pe Leverkusen de pe tron. Este nevoie de mai multă răbdare cu antrenorul dacă lucrurile nu funcţionează imediat sau dacă există perioade mai slabe”.

Reclamă

Bayern s-a întărit în această perioadă de mercato! Michael Olise, transferat pentru 53 mil. euro + alte 7 mil. drept bonusuri

Bayern Munchen l-a cumpărat pe Olise de la Crystal Palace. Echipa din Bundesliga i-a plătit 53 de milioane de euro clubului din Premier League.

Totodată, în contractul de transfer al lui Olise de la Crystal Palace la Bayern Munchen sunt stipulate bonusuri de performanţă în valoare de 7 milioane de euro.

”FC Bayern l-a transferat pe Michael Olise. Atacantul de 22 de ani vine la Munchen de la clubul de Premier League Crystal Palace.

A semnat un contract pe cinci ani, valabil până la 30 iunie 2029”, a transmis Bayern Munchen într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

”Aceasta este o mare provocare și exact ceea ce am căutat!”, a declarat Michael Olise după ce a semnat contractul cu Bayern Munchen.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:12

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! Mesaj direct pentru aceştia! Ce a spus şi de FCSB

15:46

Alvaro Morata și Rodri au fost suspendați de UEFA, iar motivul este uluitor! Gafa care le-a adus sancțiunea

15:25

Cătălin Chirilă, discurs de campion după ce a doborât recordul olimpic în cursa de canoe simplu: „Timpul e irelevant!”

14:56

„Gata!” Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB! Cu ce salariu l-a convins patronul

14:33

Gafă uriașă la cursa lui Cătălin Chirilă, de la Jocurile Olimpice! Ce steag a apărut în dreptul românului, după record

14:30

Fernando Alonso, fascinat de Kylian Mbappe: „Transfer incredibil pentru Real Madrid!”. Cum l-a tachinat Pedro de la Rosa

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și