Închide meniul

Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen! Situaţia portarului, în continuare incertă

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2023, 16:07

Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen! Situaţia portarului, în continuare incertă

Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen

Manuel Neuer, la antrenamentele lui Bayern Munchen / Profimedia

Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen! Portarul a primit undă verde de la medici pentru a efectua marţi primul său antrenament după fractura de picior pe care a suferit-o în decembrie la schi, transmite DPA, potrivit agerpres.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neuer, 37 ani, s-a numărat într-un prim grup de jucători care au efectuat luni vizita medicală, înaintea ca grosul jucătorilor să facă acelaşi lucru în zilele următoare.

Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen!

Marţi, portarul german s-a antrenat cu antrenorul de portari şi cu un fizioterapeut, dar este încă neclar dacă va merge într-un prim stagiu de pregătire al campioanei Germaniei care începe sâmbătă.

S-ar putea ca Neuer să nu poată participa la stagiu şi să continue pregătirea individuală, iar presa germană nu este sigură că el va fi inclus în lotul bavarezilor pentru turneul din Asia, care va începe la finele lunii iulie. Neuer declara mai demult că vrea să fie pregătit pentru startul noului sezon.

Primul meci oficial al lui Bayern are loc pe 12 august în Supercupa Germaniei, contra lui RB Leipzig, câştigătoarea cupei, iar pe 18 august campioana ultimelor 11 ediţii va juca în prima etapă a Bundesligii la Werder Bremen.

Reclamă

Manuel Neuer s-a recuperat după ce şi-a fracturat piciorul la schi

Manuel Neuer nu a avut parte de cel mai reuşit sezon. După o Cupă Mondială dezamăgitoare, Neuer şi-a fracturat piciorul la schi.

Din acest motiv, el a ratat tot restul sezonului, iar Bayern Munchen a fost nevoită să îl aducă pe Yann Sommer.

Problemele lui Neuer au continuat şi în perioada de refacere, după ce bavarezii l-au dat afară pe Toni Tapalovic, antrenorul de portari al clubului şi prieten apropiat al lui Neuer. El a fost criticat de directorul sportiv Hasan Salihamidzic că „a pus interesele personale mai presus de interesele clubului”.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o lovitură pentru mine, când eram deja la pământ. Parcă mi s-ar fi smuls inima”, a explicat portarul german, care a împlinit recent 37 de ani.

Pentru Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al Bayern Munchen, „dezamăgirea” exprimată de Manuel Neuer cu privire la demiterea lui Toni Tapalovic „ne afectează şi pe noi, pentru că Manuel şi-a pus interesele personale mai presus de interesele clubului”, explică el în Bild am Sonntag.

„Înţeleg că Manuel este afectat personal. Dar, în calitate de căpitan, m-aş fi aşteptat la o atitudine diferită de la el”, adaugă Salihamidzic, afirmând că „decizia dificilă” privindu-l pe Tapalovic nu a avut nicio legătură cu Neuer, „şi i-a fost explicată”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și