Închide meniul

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu va ajunge la Bayern Munchen! Ce alt atacant de clasă este aşteptat de oficialii bavarezi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 noiembrie 2022, 14:46

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu va ajunge la Bayern Munchen! Ce alt atacant de clasă este aşteptat de oficialii bavarezi

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu poate ajunge la Manchester United

Cristiano Ronaldo/ Profimedia

Oficialii de la Bayern Munchen au dezvăluit motivul pentru care nu iau în calcul transferul lui Cristiano Ronaldo. Oliver Kahn, preşedintele clubului bavarez, a declarat că starul lusitan nu se încadrează în ideile echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a despărţit recent de Manchester United, după interviul exploziv acordat în presa din Mare Britanie. Atacantul portughez se află în prezent în Qatar, participând alături de naţionala sa la Campionatul Mondial. Este ultimul turneu final din carieră, Cupa Mondială fiind singurul trofeu care-i lipseşte din palmares.

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu va ajunge la Bayern Munchen

Oliver Kahn a comentat zvonurile legate de un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen. Preşedintele campioanei Bundesligii a declarat că, deşi bavarezii îl apreciază pe starul lusitan, nu se pune problema ca acesta să evolueze pe Allianz Arena.

„Noi avem o idee clară, o filozofie clară legată de modul în care ar trebui să arate lotul nostru. Toți îl apreciem și îl iubim pe Cristiano Ronaldo, dar nu încape discuție, nu se încadrează în ideile noastre”, a declarat Oliver Kahn, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Deşi Cristiano Ronaldo nu intră în planurile oficialilor de la Bayern Munchen, Harry Kane are porţile deschise în Bavaria, după cum a dat de înţeles preşedintele clubului.

Reclamă

Sigur, Harry Kane este un fotbalist foarte bun, dar mai sunt mulți alții. Urmărim foarte mulți jucători și nu e în regulă să vorbesc despre cei aflați sub contract cu alte echipe. Repet, avem o echipă care se descurcă foarte bine pentru moment”, a mai spus Kahn.

Ofertă „obscenă” primită de Cristiano Ronaldo. Contract pe 3 ani şi salariu astronomic!

Ofertă „obscenă” primită de Cristiano Ronaldo, după ce a fost dat afară de la Manchester United. Starul portughez în vârstă de 37 de ani a scris istorie la Campionatul Mondial şi ar putea semna un contract fabulos după turneul final.

Potrivit jurnaliştilor de la CBS, citaţi de mundodeportivo.com, Ronaldo a primit o ofertă considerată a fi „obscenă”. I s-a oferit un contract pe trei ani, perioadă în care ar urma să primească nu mai puţin de 72 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va accepta, Cristiano Ronaldo va încasa nu mai puţin de 1.4 milioane de euro pe săptămână şi 162.500 de eu pe zi! Cei de la Al Nassr îşi doresc cu orice preţ să îi obţină semnătura. Tot ei au încercat să-l „deturneze” din drumul spre Manchester United.

„Se poartă deja discuţii avansate„, anunţă sursa citată anterior. Agenţii jucătorilor s-au aşezat la masa negocierilor şi pot ajunge la un acord cu şeicii celei mai de succes echipe din Arabia Saudită. Al Nassr a cucerit 9 titluri şi speră să dea acum o lovitură de imagine uriaşă.

Cristiano Ronaldo mai are două piste. Este dorit atât în ţara natală, Portugalia, cât şi de David Beckham în Argentina.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și