Închide meniul

S-a despărţit de Borussia şi merge la Bayern! O nouă mutare pe axa Dortmund – Munchen

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 13:18

Reclamă
S-a despărţit de Borussia şi merge la Bayern! O nouă mutare pe axa Dortmund – Munchen

S-a despărţit de Borussia şi merge la Bayern

Raphael Guerreiro / Hepta

S-a despărţit de Borussia şi merge la Bayern! Raphael Guerreiro s-a despărţit de Dortmund la finalul sezonului şi se pregăteşte de o mutare la rivala Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabrizio Romano a anunţat că portughezul va merge la Munchen săptămâna viitoare, acolo unde va efectua vizita medicală. Potrivit jurnalistului italian, Guerreiro va semna un contract valabil până în iunie 2026 din postura de jucător liber de contract.

S-a despărţit de Borussia şi merge la Bayern! O nouă mutare pe axa Dortmund – Munchen

Ajuns la Dortmund în 2016 de la Lorient, pentru suma de 12 milioane de euro, Guerreiro a părăsit-o pe BVB la finalul acestui sezon, după ce contractul i-a expirat.

Potrivit lui Sebastian Kehl, directorul sportiv al clubului, Guerreiro voia o înţelegere mai lungă cu echipa din Dortmund şi nu a fost de acord cu propunerea de prelungire pe două sezoane. Acum, portughezul se va reîntâlni cu Thomas Tuchel la Bayern.

Reclamă

Raphael Guerreiro a îmbrăcat tricoul lui Dortmund de 224 de ori. În sezonul recent încheiat, portughezul a fost cel mai bun pasator din Bundesliga. Dortmund a pierdut titlul în faţa lui Bayern în ultima etapă, după ce a remizat pe teren propriu cu Mainz, în timp ce Bayern s-a impus pe terenul lui Koln.

Astfel, pierderea gratis a lui Guerreiro reprezintă o nouă lovitură dată de echipa bavareză, după cucerirea titlului din Bundesliga.

Cu toate acestea, Dortmund are deja un înlocuitor. Vicecampiona din Germania a semnat cu Ramy Bensebaini, jucător liber de contract care a evoluat ultima oară la Borussia Monchengladbach.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimii ani, mai mulţi jucători au trecut pe la ambele echipe precum Mats Hummels, Mario Gotze, Robert Lewandowski, Sebastian Rode sau Niklas Sule.

Bayern Munchen poate pierde un jucător important în această vară

Bayern traversează o perioadă complicată la nivel administrativ, chiar dacă a reuşit să câştige campionatul în Bundesliga şi în acest an. La finalul sezonului, bavarezii s-au despărţit de Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic, iar viitorul mai multor jucători se află în acest moment sub semnul întrebării.

Printre aceşti jucători se numără şi Benjamin Pavard, campion mondial cu naţionala Franţei în 2018. El mai are contract cu Bayern până la finalul sezonului viitor, dar sunt şanse mari să plece în această vară.

Bayern îşi doreşte ca Pavard să continue pe Allianz Arena, dar timpul nu este de partea sa, aşa cum se întâmplă şi în cazul lui Lucas Hernandez, alt jucător care mai are contract până în 2024. Dacă nu se vor înţelege cu cei doi jucători, conducerea lui Bayern va încerca să îi vândă în această vară, pentru a nu îi pierde gratis anul viitor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și