Închide meniul

Scene incredibile în Germania! Fanii lui Hamburg au intrat pe teren pentru a sărbători promovarea, dar echipa lor va juca baraj

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2023, 20:22

Scene incredibile în Germania! Fanii lui Hamburg au intrat pe teren pentru a sărbători promovarea, dar echipa lor va juca baraj

Scene incredibile în Germania! Fanii lui Hamburg au intrat pe teren

Momentul în care fanii lui Hamburg au pătruns pe teren / Twitter

Scene incredibile în Germania. Fanii lui Hamburg au intrat pe teren pentru a sărbători promovarea, dar deznodământul i-a întristat serios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hamburg a învins în deplasare, cu 1-0, pe Sandhausen. Meciul s-a încheiat înaintea disputei Jahn Regensburg – Heidenheim.

Scene incredibile în Germania!

Când s-a terminat Sandhausen – Hamburg 0-1, scorul la Jahn Regensburg – Heidenheim era 2-1.

Doar 2 goluri marcate de Heidenheim ar mai fi putut schimba soarta promovării lui Hamburg. Din nefericire pentru fanii lui Hamburg, acest lucru s-a şi întâmplat.

Heidenheim a marcat de două ori în prelungiri, în minutele 93 şi 99. Beste a egalat din penalty, iar Kleindienst a adus victoria pentru Heidenheim în minutul 99.

Reclamă

Heidenheim a încheiat, astfel, Zweite Bundesliga pe primul loc, promovând direct.

Hamburg a încheiat campionatul pe locul 3 şi va trebui să joace baraj pentru a promova în Bundesliga.

Hamburg va juca baraj de promovare în Bundesliga cu Stuttgart

Pentru Hamburg va urma o dublă manşă de baraj cu Stuttgart pentru promovarea în Bundesliga. Stuttgart a încheiat sezonul din Bundesliga pe locul 16.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii şi suporterii lor vor trebui să îşi revină rapid după ce au celebrat deja promovarea.

Prima manşă a barajului de promovare se va juca la Stuttgart, joi, 1 iunie.

Returul va avea loc la Hamburg luni, 5 iunie.

Cum a fost comentat episodul incredibil în Germania

Bild a relatat scenele uluitoare de pe stadionul din Sandhausen.

Incredibil! Meciul de la Sandhausen s-a încheiat mult mai devreme, iar fanii lui Hamburg au intrat pe teren sărbătorind. Acolo au aflat că echipa lor va juca barajul, după ce Heidenheim a reușit să câștige pe final”, a scris Bild despre scenele dramatice cu fanii lui Hamburg din ultima etapă de Zweite Bundesliga.

Heidenheim și Darmstadt au încheiat sezonul pe primele două locuri, promovând direct. Ambele au acumulat 67 de puncte. Hamburg a adunat 66 de puncte.

Hamburg a evoluat până în 2018 în Bundesliga. De atunci cunoscuta formaţie germană s-a menţinut în a doua liga germană.

Reclamă
Recomandări
  • Fanii lui Hamburg au invadat terenul pentru a sărbători o promovare care nu a avut loc
  • Hamburg va juca cu Stuttgart pentru a obţine promovarea în Bundesliga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și