Închide meniul

Thomas Muller și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen! A semnat până în vara lui 2025

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 20:03

Reclamă
Thomas Muller și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen! A semnat până în vara lui 2025

Thomas Muller și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Thomas Muller / Profimedia

Thomas Muller și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen. Considerat deja o adevărată legendă de fanii formației bavareze, jucătorul de 34 de ani va mai rămâne la echipă până cel puțin în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul german Thomas Muller, campion mondial în 2014 şi dublu câştigător al Ligii Campionilor (2013, 2020), şi-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu Bayern Munchen, până în vara anului 2025, a anunţat marţi clubul bavarez într-un comunicat de presă, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

Thomas Muller și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen. Ce a declarat germanul

Contractul lui Thomas Muller (34 de ani) cu Bayern Munchen expira pe 30 iunie 2024, fiind prelungit cu un an, în timp ce finala Ligii Campionilor din 2025 este programată pe Allianz Arena din Munchen peste un an şi jumătate.

Atacantul a fost folosit mai puţin în ultimul timp. În acest sezon, a fost doar de cinci ori titular în Bundesliga, niciodată în Liga Campionilor, marcând două goluri şi oferind cinci pase decisive.

„Sunt fericit că drumul meu alături de Bayern continuă. Vreau să-mi aduc contribuţia în continuare la succesul clubului, la atingerea obiectivelor sale”, a subliniat Thomas Muller, citat în comunicatul de presă al lui Bayern Munchen.

Reclamă

„Thomas este un lider pe teren şi în afara lui, dar şi un exemplu pentru întreaga echipă”, a explicat directorul sportiv Christoph Freund.

Conducerea grupării bavareze declara, nu cu mult timp în urmă, că l-ar dori pe Muller în cadrul clubului după ce va agăţa ghetele în cui.

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, este pe poziţia a doua în clasament, cu 35 de puncte după 15 etape, la 4 puncte de liderul Bayer Leverkusen, având însă un meci mai puţin disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Comparație senzațională între Harry Kane și Erling Haaland. Englezul scrie istorie în tricoul lui Bayern Munchen

Comparație senzațională între Harry Kane și Erling Haaland. Atacantul englez, transferat în această vară la Bayern Munchen a bătut record după record în tricoul bavarezilor, iar acum scrie istorie în Bundesliga.

De la transferul în Germania, atacantul echipei naționale din Anglia are cifre senzaționale. Înainte de ultimul meci al lui Bayern a reușit să marcheze 18 goluri în 13 partide. Totuși, după partida cu Stuttgart, cifrele acestuia din Bundesliga au ajuns la un alt nivel.

În meciul dintre Bayern Munchen și Stuttgart, Harry Kane a reușit să marcheze o „dublă” de senzație. Atacantul englez a dat lovitura încă din minutul 2 al partidei, după ce a primit o pasă excelentă de la Leroy Sane. La momentul respectiv,  Kane a înscris cu un șut pe jos, care s-a oprit direct în plasa porții.

Atacantul a mai înscris și în a doua repriză, mai exact în minutul 55. La acea fază, Kim Min-Jae a trimis mingea cu capul, în interiorul careului, iar englezul a înscris fără probleme în poarta oaspeților.

Având în vedere aceste reușite, Kane a ajuns la 20 de goluri marcate în Bundesliga, în doar 14 meciuri. Astfel, i-a depășit pe Uwe Seeler, legendă a fotbalului german, dar și pe Erling Haaland, care au ajuns la 20 de goluri în mai multe apariții.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și