Închide meniul

Xabi Alonso și-a decis viitorul! Tehnicianul momentului a spus unde vrea să antreneze

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 10:22

Xabi Alonso și-a decis viitorul! Tehnicianul momentului a spus unde vrea să antreneze

Xabi Alonso și-a decis viitorul

Xabi Alonso / Profimedia

Xabi Alonso și-a decis viitorul. Cel mai de succes antrenor din acest sezon de Bundesliga a făcut un anunț care pune pe jar lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul o pregătește în prezent pe Bayer Leverkusen, actualul lider din campionatul Germaniei. „Farmaciștii” ar putea pune capăt unei serii incredibile a celor de la Bayern Munchen, echipă care a câștigat titlul în ultimele 11 sezoane.

Xabi Alonso și-a decis viitorul

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Florian Plettenberg, de la Sky Sports Germania, Xabi Alonso ar prefera să devină antrenorul rivalei din campionat, Bayern.

Această informație vine în contextul în care și Liverpool, una dintre fostele echipe ale lui Xabi, va rămane fără antrenor la finalul sezonului. Spaniolul a fost printre numele vehiculate drept viitorul antrenor al „cormoranilor”.

Bavarezii vor rămâne, la fel ca și Liverpool, fără antrenor din sezonul viitor. Conducerea lui Bayern a decis să se despartă de Thomas Tuchel.

Reclamă

„În momentul de față, Xabi Alonso preferă să antreneze la Bayern Munchen, decât o revenire la Liverpool”, a anunțat jurnalistul menționat anterior.

Xabi Alonso a devenit antrenorul celor de la Leverkusen în luna octombrie a anului 2022. Actuala înțelegere a acestuia va expira în vara anului 2026.

În actualul sezon de Bundesliga, echipa spaniolului este neînvinsă. De asemenea, „farmaciștii” s-au calificat și în optimile UEFA Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Xabi Alonso a făcut un gest uriaş după ce a „umilit-o” pe Bayern Munchen

Xabi Alonso a făcut un gest uriaş după ce a „umilit-o” pe Bayern Munchen. Antrenorul celor de la Bayer Leverkusen a câștigat rapid respectul fanilor, după ce a ajuns la cifre senzaționale pe banca „roș-negrilor”.

Xabi Alonso a făcut un gest uriaş după ce a „umilit-o” pe Bayern Munchen. Antrenorul celor de la Bayer Leverkusen a câștigat rapid respectul fanilor, după ce a ajuns la cifre senzaționale pe banca „roș-negrilor”.

Echipa tehnicianului spaniol a deschis scorul încă din minutul 18, prin reușita lui Stanisic. A urmat apoi golul marcat de Grimaldo, din minutul 50, care a înscris din pasa lui Tella.

Scorul final a fost stabilit de Frimpong. Jucătorul lui Bayer l-a prins pe Manuel Neuer departe de poartă, a driblat trei adversari și a trimis balonul, de la distanță, direct în plasă.

Formația lui Xabi a jucat un fotbal de calitate în fața rivalilor din lupta pentru titlu. La finalul meciului, acesta nu a dorit să fie felicitat singur de fani și și-a adus toți oameni din staff, pentru a fi aplaudați împreună de suporteri.

După această partidă, Bayer Leverkusen a ajuns la 31 de partide fără înfrângere. Astfel, echipa poate visa la primul titlu de campioană din istorie.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și