Închide meniul

”Bursucul”, aurul și ardelenii! Suma impresionantă pe care Dan Petrescu a câștigat-o la CFR Cluj în 2020

Gal Dorin Publicat: 1 decembrie 2020, 13:38

Reclamă
”Bursucul”, aurul și ardelenii! Suma impresionantă pe care Dan Petrescu a câștigat-o la CFR Cluj în 2020

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Mihai Stoica

SportPictures / FLAVIU BUBOI / Sport Picture via Hepta

”Bursucul” a bifat trei campionate și două prezențe în grupele Europa League cu CFR. În total, se pare că el ar fi încasat pentru aceste rezultate demne de invidiat pentru campionatul românesc peste 1.7 milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a avut un salariu de 50.000 de euro pe lună, la care s-a adăugat o primă de 100.000 de euro pentru campionatul din sezonul trecut. Potul cel mare au fost, bineînțeles, calificarea în Europa League. Petrescu a primit un milion de euro pentru această reușită, raportează ProSport.

Dan Petrescu, înțelegere amiabilă cu CFR Cluj

”Bursucul” și ardelenii au apreciat cei trei ani petrecuți împreună și au ajuns la o înțelegere amiabilă pentru rezilierea contractului.

Patronul Neluțu Varga a putut astfel să evite și clauza de două milioane de euro pe care trebuia să o plătească dacă dorea să îl dea afară pe Dan Petrescu.

Fostul fundaș își va primi doar salariile restante și se pare că echipa i-ar fi cerut acordul pentru a-i folosi staff-ul tehnic înaintea meciului decisiv cu CSKA Sofia din grupele Europa League.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și