Închide meniul

Căbuz, Boboc şi Ciobanu se simt ca Messi şi Lewandowski când merg la meciuri! "Bijuteria" care a ajuns la Viitorul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 februarie 2021, 14:42

Căbuz, Boboc şi Ciobanu se simt ca Messi şi Lewandowski când merg la meciuri! "Bijuteria" care a ajuns la Viitorul

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi, patronul Viitorului

Viitorul riscă să piardă play-off-ul pentru al doilea an consecutiv, dar impresionează la capitolul imagine. După ce a construit o bază de pregătire de 20 de milioane de euro, Gigă Hagi a adus la Ovidu autocarul folosit de echipe precum Borussia Dortmund, Barcelona sau Bayern Munchen. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul a primit cel mai modern model de autocar 

Autocarul are o lungime de 13,1 metri și un total de 57 de locuri. În exterior, acesta este realizat special în culorile clubului lui Gică Hagi și are pe el cele mai importante trofee din palmaresul echipei: titlul în Liga 1, Cupa și Supercupa României. 

Scaunele autocarului sunt realizate din piele și material textil. Jucătorii au la dispoziție un suport pentru reviste, cotieră, suport pentru picioare, porturi USB, aer condiționat și sistem de iluminat. Mai mult, noua “bijuterie” din curtea Viitorului are chicinetă cafetieră, frigider, toaletă și internet.

Autocarul a fost livrat de catre MAN, sponsorul principal al echipei lui Gică Hagi. Jucătorii Viitorului vor efectua prima deplasare cu el chiar în această etapă, la meciul cu CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) Vezi toate știrile
Citește și