Închide meniul

Calvarul unui tânăr de 26 de ani! A făcut 9 teste pentru coronavirus, dar se teme să se întoarcă în casa părinţilor. "Nu mi-am văzut mama de 4 luni. Mi-e frică!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2020, 8:12

Calvarul unui tânăr de 26 de ani! A făcut 9 teste pentru coronavirus, dar se teme să se întoarcă în casa părinţilor. "Nu mi-am văzut mama de 4 luni. Mi-e frică!"

Facebook Alex Albu

Alexandru Albu şi-a luat măsuri de precauţie

Focarele de infecţie de la Dinamo şi CFR l-au speriat pe jucătorul de 26 de ani. Fotbalistul Concordiei Chiajna a anunţat că şi-a luat toate măsurile pentru a reduce riscul infectării cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu îşi face griji din cauza pandemiei

Albu s-a ferit să intre în contact cu membrii familiei în ultimele luni, chiar dacă a fost testat încontinuu.

"Cred că am făcut 8-9 teste până acum. Am înţeles că o să facem şi mai multe de acum, înaintea fiecărui meci. Noi ne-am ferit, am mers doar la antrenament şi ne-am întors acasă. 

Ca să eviţi orice mai bine stai acasă. Am stat 3 luni închişi şi alte 2-3 luni acum. Nu a văzut-o pe mama cred că timp de 4 luni. Nu am putut să merg acasă şi am zis mai bine să evit. Puteam să mă infectez şi la rândul meu să dau la colegi. Este greu, dar ce să facem, trebuie să avem grijă. Au fost o grămadă de cazuri la Dinamo şi la CFR Cluj", a declarat Alexandru Albu la Digi Sport.

Jucătorul care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro a recunoscut că nu s-a ferit mereu de coronavirus.

Reclamă

"Mi-e frică pentru că văd ce se întâmpla. La început nu am crezut, dar am văzut ce se întâmplă cu lumea şi îmi este puţin frică acum", a mai spus fotbalistul dorit de FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și