Închide meniul

Căpitanul lui Real Madrid a vorbit despre posibila plecare a lui Messi. Declaraţii surprinzătoare ale lui Sergio Ramos

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2020, 18:59

Căpitanul lui Real Madrid a vorbit despre posibila plecare a lui Messi. Declaraţii surprinzătoare ale lui Sergio Ramos

Profimediaimages

Sergio Ramos este de 15 ani adversarul lui Lionel Messi

Chiar dacă transferul lui Messi ar mări şansele Realului în lupta pentru titlu, Ramos vrea să se dueleze cu Messi în viitorul El Clasico. Granzii Spaniei vor fi rivali la finalul lunii viitoare, în etapa a 7-a din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos speră că Lionel Messi va rămâne la Barcelona

"Nu este o situaţie care să ne preocupe. El şi-a câştigat dreptul de a-şi decide viitorul. Nu ştiu dacă o va face în cel mai bun mod. Bineînţeles, pentru fotbalul spaniol, pentru Barcelona şi pentru noi, că ne place să câştigăm luptându-ne cu cei mai buni, ar fi bine să rămână aici.

El face La Liga mai bună, echipa lui mai bună şi El Clasico mai frumos. Sunt tot felul de speculaţii, vom vedea ce se întâmplă. Nu este o veste îngrijorătoare pentru noi", a declarat Sergio Ramos, citat de Marca

Jorge Messi a ajuns în Barcelona pentru a vorbi cu președintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu, despre viitorul fiului său. ”Este greu să rămână!”, a reacţionat tatăl lui Lionel în momentul în care a fost asaltat de jurnalişti.

Presa din Anglia a anunţat că transferul lui Messi la Manchester City este din ce în ce mai aproape. Starul argentinian ar fi bătut palma cu şeicii de la City. Ar urma să încaseze nu mai puţin de 700 de milioane de euro în următorii cinci ani.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și