Închide meniul

Care sunt primele echipe calificate la Campionatul Mondial din 2022! Portugalia, Spania și Italia au emoții înainte de ultima etapă din preliminarii + Toate calculele din grupa României

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 noiembrie 2021, 0:11

Care sunt primele echipe calificate la Campionatul Mondial din 2022! Portugalia, Spania și Italia au emoții înainte de ultima etapă din preliminarii + Toate calculele din grupa României

Care sunt primele echipe calificate la Campionatul Mondial din 2022

Profimedia

Care sunt primele echipe calificate la Campionatul Mondial din 2022

Grupa A: Portugalia și Serbia vor stabili primele două locuri după confruntarea directă din ultima partidă. În acest moment, lusitanii sunt pe primul loc, cu 17 puncte, în timp ce sârbii ocupă poziția secundă, tot cu 17 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grupa B: La fel ca în Grupa A, Spania și Suedia vor stabili primele două locuri în urma meciului direct din ultima partidă. Ibericii sunt pe primul loc, cu 16 puncte, în timp ce suedezii ocupă poziția secundă, cu 15 puncte.

Grupa C: Ultima etapă va stabili echipa care merge direct la CM 2022 și cea care merge la baraj. Italia este pe primul loc, cu 15 puncte, în timp ce Elveția este pe poziția secundă, tot cu 15 puncte.

Grupa D: Franța este la un pas de Campionatul Mondial din 2022. Campioana en-titre își poate asigura prezența cu o victorie în meciul cu Kazahstan. De partea cealaltă, poziția de baraj este disputată de trei echipe: Ucraina, Finlanda și Bosnia și Herțegovina.

Grupa E: Belgia este cu un pas la Campionatul Mondial din 2022. După 6 etape, belgienii ocupă primul loc, cu 16 puncte. Cehia și Țara Galilor se lupă pentru locul de baraj. Ambele au câte 11 puncte.

Reclamă

Grupa F: Danemarca este calificată matematic la Campionatul Mondial din 2022. De partea cealaltă, Scoția va merge la baraj.

Grupa G: Olanda și Norvegia se luptă pentru locul direct care duce la Campionatul Mondial din 2022. Norvegia nu este sigură nici de locul de baraj și se luptă cu Turcia.

Grupa H: Rusia și Croația vor stabili cine merge direct la Campionatul Mondial din 2022 în meciul direct din ultima etapă. Rușii sunt pe primul loc, cu 22 de puncte, în timp ce croații sunt pe poziția secundă, cu 20 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Grupa I: Anglia are șanse mari să ajungă la Campionatul Mondial din 2022, cu 23 de puncte. Polonia se luptă pentru barajul care duce turneul final din Qatar.

Grupa J: Germania este calificată matematic la Campionatul Mondial din 2022. România și Macedonia de Nord se luptă pentru locul de baraj, care va fi stabilit după ultima etapă.

Citește și:

Grupa J. Cum poate ajunge România la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022. Toate calculele

România a terminat la egalitate cu Islanda, scor 0-0, şi a ajuns la mâna rezultatelor pentru a prinde locul de baraj. Înaintea ultimei etape, România are nevoie ca Macedonia de Nord să nu câştige cu Islanda.

Macedonia de Nord are 15 puncte, în timp ce România are cu un punct mai puţin. Liechtenstein – România şi Macedonia de Nord – Islanda sunt meciurile care decid locul al doilea.

România are şanse la locul al doilea doar în cazul în care Macedonia de Nord nu va câştiga partida cu Islanda. În caz contrar, România este eliminată din cursa pentru Mondial.

  • Dacă va câştiga cu Liechtenstein, România are nevoie ca Macedonia de Nord să facă cel mult un egal cu Islanda.
  • În cazul unui egal în Liechtenstein, România are nevoie ca Macedonia de Nord să piardă la o diferenţă 8 goluri partida cu Islanda, un scenariu SF. În acest moment, Macedonia de Nord are golaveraj 20-10, în timp ce România 11-8. Al doilea criteriu după numărul de puncte este golaverajul.
  • În cazul unei înfrângeri cu Liechtenstein, România nu are nicio şansă să prindă locul al doilea.
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și