Închide meniul

Cât trebuie să aştepte Florinel Coman până va conduce din nou. Pedeapsa pe care o riscă tânărul în vârstă de 22 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 7:57

Cât trebuie să aştepte Florinel Coman până va conduce din nou. Pedeapsa pe care o riscă tânărul în vârstă de 22 de ani

AS.ro

Florinel Coman

Dosarul în care Florinel Coman este acuzat că a condus fără un permis valabil în România ar putea dura cel puţin un an. Lucrurile se vor complica pentru sportivul în vârstă de 22 de ani, dacă anchetatorii vor dovedi că el ştia că foloseşte un permis fals. În acest caz, pedeaspa va fi suplimentată cu interdicaţia de a urma cursurile unei şcoli de şoferi timp de un an, scrie newsweek.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman ar putea sta doi ani fără permis de conducere

Problemele lui Florinel Coman au început în momentul în care a fost prins gonind cu 165 km/h, pe Autostada Soarelui. Permisul pe care l-a prezentat nu era valabil în România, iar poliţiştii au bănuit că este fals.

Actul ar fi fost eliberat în Ucraina potrivit fotbalistului şi lui Gigi Becali. Poliția a deschis o anchetă și i-a promis lui Florinel Coman o pedeapsă mai blândă, dacă va colabora pentru descoperirea rețelei care furnizează acte false în România, mai ales în zona Moldovei.

Jucătorul lui FCSB a declarat că a fost contactat pe internet și că nu îi cunoaște pe cei cu care a luat legătura. Polițiștii au întrebat inclusiv de o legătură a lui Gigi Becali, dar Coman a negat acest lucru, potrivit Fanatik, care citează surse din interiorul anchetei.

Starul de la FCSB nu a părut afectat că a fost interogat de poliţişti. "Mbappe de România" s-a relaxat la un joc pe consolă şi a postat imaginile pe reţelele sociale.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și