Închide meniul

”Caut o nouă provocare!” Walter Zenga și-a decis viitorul. Unde vrea să antreneze fostul mare portar

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 19 noiembrie 2020, 10:04

”Caut o nouă provocare!” Walter Zenga și-a decis viitorul. Unde vrea să antreneze fostul mare portar

Walter Zenga a rupt tăcerea despre oferta de la FCSB

Profimedia

Mai mult, Walter Zenga ar fi transmis că își dorește să rămână în continuare în Dubai, motivele financiare nefiind cele prioritare în această decizie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar a transmis că nu este la fel de ”lacom” ca alți antrenori care vin în acea zonă și că îi place stilul de viață pe care l-a descoperit acolo. El a antrenat ultima oară la Cagliari, actuala echipă a lui Răzvan Marin.

Walter Zenga: ”Caut o nouă provocare!”

”Caut o nouă provocare și aș vrea ca aceasta să fie în fotbalul din Emirate deoarece aș vrea să mă stabilesc aici. Nu sunt genul de antrenor lacom, care să urmărească doar partea financiară.

Am ales Emiratele Arabe ca o destinație finală datorită modului de viață frumos, legilor, tradițiilor pe care le-am trăit în peste 10 ani de când sunt aici”, au fost cuvintele lui Walter Zenga, citat de UAE Sports News.

Reclamă

Walter Zenga divorțează de Raluca 

Walter Zenga este în plin divorț de Raluca Zenga. Antrenorul care a câștigat titlul în România a decis să pună capăt căsniciei de 14 ani pe care o avea cu românca.

Portarul de legendă al lui Inter a stârnit multe semne de întrebare încă din momentul în care a făcut anunțul. "Soția mea este schimbată radical, nu o mai recunosc. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors împotriva noastră", a transmis, inițial, Walter.

Raluca și Walter Zenga trebuie să se pună de comun acord asupra custodiei copilului. Cei doi au de împărțit și o avere colosală.Doar vila din Dubai în care au locuit, situată într-o zonă exclusivistă, costă 2 milioane de euro. Cei doi mai dețin și un apartament de lux, în valoare de 250.000 de euro. Mai dețin imobile în România și Italia, fiecare valorând 350.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Zenga este la al treilea divorț. El a mai fost căsătorit cu Elvira Carfagna și cu Roberta Termali

Recomandări
  • Walter Zenga este gata să antreneze din nou
  • El divorțează pentru a treia oară

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și