Închide meniul

Ce ai făcut, nea Miroane? Fundaşul lui FCSB a "comis-o" şi a făcut penalty! "Este viciere de rezultat"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2020, 19:21

Ce ai făcut, nea Miroane? Fundaşul lui FCSB a "comis-o" şi a făcut penalty! "Este viciere de rezultat"

Profimediaimages

Istvan Kovacs a acordat penalty a intervenţia lui George Miron

Fundaşul central al roş-albaştrilor a gafat la o fază din careu. A încercat să respingă o minge, dar s-a dus cu braţul în faţă şi l-a lovit pe slovacul Jakub Vojtus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Miron, eroare în derby-ul cu CFR Cluj din Gruia

Atacantul intrat în locul accidentatului Rondon a căzut după intervenţia lui Miron, iar Istvan Kovacs a acordat penalty. Mai mult, i-a arătat şi cartonaş galben jucătorului de la FCSB, care va rata duelul de săptămâna viitoare, cu Universitatea Craiova.

Ciprian Deac şi-a asumat răspunderea şi a deschis scorul de la punctul cu var. Decizia i-a nemulţumit pe jucătorii lui Toni Petrea care s-au considerat dezavantajaţi. Aceştia au cerut lovitură de la 11 meri în minutul 2, când mingea a atins mâna lui Camora. Arbitrul a lăsat jocul să continue. 

"Este 1-1 la penalty-uri. În acest moment, este viciere de rezultat", a declarat Helmut Duckadam, la pauză, pentru Digi Sport.

Reclamă

Becali l-a desfiinţat pe Miron

Sezonul trecut, Gigi Becali l-a desfiinţat pe Andrei Miron, după meciul cu Astra, scor 2-2.

"Miron săracul…îmi vine să râd când îmi aduc aminte cum cade. Păi ce, e prima dată? Săracul de el, e vai de capul lui. Mingea nu ajungea la Astra dacă nu i-o dădeam aiurea. Şi el şi Cristea.

Nea Miroane…asta e greşeală? N-ai cu cine să joci, mai bine bag un puşti de acum. Bine că am făcut contract pe 2 ani, că nu am făcut pe 3 ani direct. Decât să ţin jucători ca Miron mai bine mă las de fotbal…sau mai bine nu mă mai uit la fotbal", spunea atunci patronul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • George Miron a gafat în derby-ul cu CFR Cluj
  • Fundaşul lui FCSB ratează duelul cu Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și