Închide meniul
Foto

Ce buget va avea FRF în acest an. Răzvan Burleanu: „Suntem mai puternici decât înainte”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2023, 13:38

Reclamă
Ce buget va avea FRF în acest an. Răzvan Burleanu: „Suntem mai puternici decât înainte”

Ce buget va avea FRF în acest an

Răzvan Burleanu, în timpul discursului ţinut în Adunarea Generală a FRF / captură FRF.tv

Astăzi, la Adunarea Generală a FRF, s-au votat mai multe proiecte, printre care şi cel al bugetului FRF din acest an. Toate proiectele au fost votate în unanimitate în Adunarea Generală a FRF de astăzi. Răzvan Burleanu a vorbit despre încasări. Iată ce buget va avea FRF în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bugetul FRF din acest an este de 35 de milioane de euro. Planul financiar pe 2023 a trecut în unanimitate. La fel s-a întâmplat şi cu bilanţul contabil pentru anul precedent, starea financiară a centrului Mogoşoaia şi raportul de activitate şi bilanţul contabil al academiei de fotbal din cadrul FRF.

Ce buget va avea FRF în acest an. Răzvan Burleanu: „Suntem mai puternici decât înainte”

Răzvan Burleanu i-a mulţumit lui Thierry Favre, director adjunct al UEFA, care a reprezentat UEFA la întâlnire.

Dragi prieteni ai fotbalului, permiteți-mi să vă adresez și eu discursul de început al Adunării noastre Generale. Mă bucur foarte mult că suntem în acest context, în care după 4 ani revenim acasă. În această casă, CAsa Fotbalului. A fost o perioadă dificilă, în care ne-am confruntat cu o pandemie, cu o criză economică care nu a trecut, inflație, la fel, peste care nu am trecut, război, dar și cu amenințarea europeană a proiectului Superligii, în care cele mai bogate cluburi din Europa doreau să-și unească forțele pentru a încasa și mai mulți bani în dauna cluburilor medii şi mici, categorie în care ne aflăm şi noi.

Nu e deloc puţin lucru să ne uităm în urmă şi să vedem că am ieşit chiar mai puternici decât înainte din aceste provocări, chiar riscuri uriaşe cu care fotbalul la nivel internaţional s-a confruntat.

Reclamă

Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o cu toţii a fost că fotbalul poate supravieţui în momente de cumpănă şi poate progresa doar prin colaborare, planificare şi unitate. Am reuşit pentru că am fost mai puternici împreună. Mai puternici aici în ţară, mai puternici la nivel european. Am vorbit pe o singură voce, la Bucureşti, Nyon sau Bruxelles.

Din punct de vedere financiar Federaţia a reuşit să aibă în 2022 venituri de 26 de milioane de euro, dublu faţă de 2014, când am preluat Federaţia Română de Fotbal. Pentru finalul acestui an estimăm să trecem pragul de 31 de milioane de euro”, a declarat Răzvan Burleanu în discursul ţinut la Adunarea Generală.

Răzvan Burleanu şi-a dezvăluit salariul! Cât câştigă preşedintele FRF

Răzvan Burleanu şi-a dezvăluit salariul. Preşedintele FRF a spus, fără menajamente, ce venituri lunare are de la Federaţia Română de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Ce salariu aveți?) Aproximativ 5000 de euro. (n.r. încă nu l-ați publicat) Încă nu, dar o voi face. Întotdeauna când am fost întrebat, am răspuns imediat. Iar veniturile federației, 26,5 milioane, de două ori mai mult față de 2014, iar în anul acesta se vor atinge, pentru prima dată, peste 31 milioane de euro. Diurna este aceeași pe care și fostul președinte a avut-o. 250 de euro!”, declara Răzvan Burleanu pentru digisport.ro.

Răzvan Burleanu a fost reales anul trecut. La ultimele alegeri pentru şefia FRF, din aprilie 2022, Răzvan Burleanu nu a avut contracandidat.

Anterior, în 2018, Răzvan Burleanu l-a învins pe Ionuţ Lupescu în lupta pentru şefia FRF.

Răzvan Burleanu a obţinut primul mandat de preşedinte al FRF în 2014. Atunci l-a învins în turul 2 pe Vasile Avram, fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. La alegerile pentru şefia FRF din 2014 îşi anunţase candidatura şi Gică Popescu. Acesta a fost condamnat definitiv în „Dosarul Transferurilor” cu o zi înaintea alegerilor, aşa că nu a mai putut participa la scrutin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și