Închide meniul

Răzvan Burleanu şi-a dezvăluit salariul! Cât câştigă preşedintele FRF

Bogdan Stănescu Publicat: 20 aprilie 2023, 21:40

Reclamă
Răzvan Burleanu şi-a dezvăluit salariul! Cât câştigă preşedintele FRF

Răzvan Burleanu şi-a dezvăluit salariul

Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Răzvan Burleanu şi-a dezvăluit salariul. Preşedintele FRF a spus, fără menajamente, ce venituri lunare are de la Federaţia Română de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la al treilea mandat de preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu nu face un secret din salariul lui.

Răzvan Burleanu şi-a dezvăluit salariul!

(n.r. Ce salariu aveți?) Aproximativ 5000 de euro. (n.r. încă nu l-ați publicat) Încă nu, dar o voi face. Întotdeauna când am fost întrebat, am răspuns imediat. Iar veniturile federației, 26,5 milioane, de două ori mai mult față de 2014, iar în anul acesta se vor atinge, pentru prima dată, peste 31 milioane de euro. Diurna este aceeași pe care și fostul președinte a avut-o. 250 de euro!”, a declarat Răzvan Burleanu pentru digisport.ro.

Răzvan Burleanu a fost reales anul trecut. La ultimele alegeri pentru şefia FRF, din aprilie 2022, Răzvan Burleanu nu a avut contracandidat.

Anterior, în 2018, Răzvan Burleanu l-a învins pe Ionuţ Lupescu în lupta pentru şefia FRF.

Reclamă

Răzvan Burleanu a obţinut primul mandat de preşedinte al FRF în 2014. Atunci l-a învins în turul 2 pe Vasile Avram, fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. La alegerile pentru şefia FRF din 2014 îşi anunţase candidatura şi Gică Popescu. Acesta a fost condamnat definitiv în „Dosarul Transferurilor” cu o zi înaintea alegerilor, aşa că nu a mai putut participa la scrutin.

Ce spune Răzvan Burleanu despre posibila modificare a Legii Sportului

Răzvan Burleanu a evitat să se pronunţe pe tema modificării Legii Sportului. Răzvan Burleanu nu s-a poziţionat nici pro, nici contra acestei modificări. Preşedintele FRF a precizat că, în acest moment, clubul CSA Steaua nu poate promova în Liga 1. Burleanu a explicat că CSA Steaua are nevoie, pentru a promova în Liga 1, ori de schimbarea Legii Sportului, ori de schimbarea formei de organizare.

Ar trebui să clarificăm aspectul acesta al promovării cluburilor de drept public. Lucrurile nu sunt atât de clare. CSA Steaua este un club de drept public, iar conform Legii Sportului nu poate intra în Liga Profesionistă. În momentul de față ai două posibilități de a ajunge în Liga 1: ori se modifică legea, ori se modifică forma de organizare.

Reclamă 4 / 0/3

Federația era arătată cu degetul că de ce nu lăsăm un club în Liga 1. Ceea ce contează este să putem avea o dezbatere reală la ceea ce înseamnă rolul fotbalului în stat. În opinia mea, consider că statul trebuie să fie un partener puternic în dezvoltarea fotbalului. Economia de piață nu permite cluburilor noastre să ne luptăm cu echipele mari în acest moment.

Personal, ca președinte de Federație, nu ne poziționăm nici împotrivă, dar nici în favoarea (n.r. modificării Legii Sportului). Ai nevoie pe termen scurt de intervenția statului, dar în cele patru direcții pe care le-am mai zis: infrastructură, academii, fotbal în școli și educație”, a declarat Răzvan Burleanu.

Preşedintele FRF neagă că selecţiile de la naţionalele Under s-ar face altfel decât pe merit

Răzvan Burleanu a vorbit şi despre acuzaţiile pe care Marius Iurea, tatăl lui Lukas Iurea, le-a făcut în presă.

Din 2014, când am ajuns la FRF, pun interesele FRF mai presus de cele personale. Asta ne-a adus la câteva principii pe care am reconstruit fotbalul românesc. Mi-aș dori să vedem niște probe. Emoțional, îi înțeleg pe unii părinți că sunt frustrați de eșecul copiilor pe plan profesional și încearcă să găsească o justificare externă. Deci emoțional, îi înțeleg. Am fost și eu junior și am trăit și eu chestiuni similare, pentru că am avut antrenori care ne încurajau să nu mai continuăm cu școala (…) 

Dacă va exista o singură probă în care eu, ca președinte FRF, am fost implicat în vreun act de corupție, îmi voi depune mandatul. La fel și colegii mei. Dar îmi doresc ca și cei care fac acuzații și nu au probe să facă același lucru, să spună că au mințit. În momentul de față nu avem nicio probă și nici nu putem lua legătura cu acel părinte. Toate aceste persoane care au acces la aceste informații, le rugăm să ni le împărtășească”, a precizat Răzvan Burleanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și