Închide meniul

Ce ironie! Barcelona îl dă în judecată pe Neymar după ce și-a dat seama că l-a plătit prea mult. Ce ”donație” a primit brazilianul

Gal Dorin Publicat: 11 noiembrie 2020, 15:41

Ce ironie! Barcelona îl dă în judecată pe Neymar după ce și-a dat seama că l-a plătit prea mult. Ce ”donație” a primit brazilianul

profimediaimages

Barcelona îl dă în judecată pe Neymar pentru că i-ar fi dat prea mulți bani atunci când evolua pentru catalani

  • Neymar a ajuns la Barcelona de la Santos
  • Clubul a realizat că l-a plătit cu prea mulți bani

Astfel, Barcelona îl dă în judecată pe atacantul lui PSG pentru mai bine de 10 milioane de euro după ce ar fi realizat că sumele brute plătite către acesta ar fi mai mari decât era cazul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O inspecție financiară pentru anul 2015 a realizat banii prea mulți trimiși de către club brazilianului și încearcă acum pe toate căile să îi ia înapoi, mai ales ținând cont de criza financiară.

Cu toate acestea, autoritățile spaniole i-au înștiințat pe catalani că sunt la mâna lui Neymar. Dacă situația nu se rezolvă, cele 10.2 milioane de euro vor fi văzute drept o ”donație” din partea clubului către acesta, anunță spaniolii de la Marca.

Reclamă

Neymar, aproape 35 de milioane de euro datorie către Spania

De altfel, problemele fiscale nu îi sunt străine lui Neymar. El se află momentan pe primul loc pe lista persoanelor cu cele mai mari datorii către guvernul spaniol.

Brazilianul, care a jucat pentru Barcelona între 2013 și 2017, datorează Spaniei aproape 35 de milioane de euro în taxe neplătite, conform celor de la france24.

Reclamă

Rămâne de văzut cum se va soluționa acest conflict. Cristiano Ronaldo și Messi au avut la rândul lor probleme cu Fiscul spaniol, ambii primind sentințe suspendate în schimbul plății unei amenzi.
 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”