Închide meniul

Ce l-a enervat pe Corneliu Papură după Voluntari – Craiova 1-1, a cincea remiză la rând a oltenilor. “Asta ne-a dezavantajat!". Mesajul pentru Andrei Ivan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2021, 17:16

Ce l-a enervat pe Corneliu Papură după Voluntari – Craiova 1-1, a cincea remiză la rând a oltenilor. “Asta ne-a dezavantajat!". Mesajul pentru Andrei Ivan

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Corneliu Papură, despre Voluntari - Craiova 1-1

Universitatea Craiova poate ajunge la opt puncte în spatele liderului FCSB. Oltenii sunt fără victorie în 2021, însă Corneliu Papură refuză să recunoască că echipa lui traversează o perioadă de criză. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corneliu Papură: “Pentru o echipă care îşi propune să construiască este destul de complicat” 

”Am avut în prima repriză meciul în mână să îl tranşăm şi să închidem meciul. A doua repriză, starea terenului a fost din ce în ce mai grea, iar pentru o echipă care îşi propune să construiască, să aibă posesia, este destul de complicat. Este foarte uşor să te aperi pe un teren greu şi să prinzi echipa adversă pe contraatac. Lucrul ăsta ne-a dezavantajat pe final. 

 Cu toate astea, puteam să înscriem şi să câştigăm acest joc. În momentul în care îţi domini adversarul, chiar în prima repriză am avut 3,4 situaţii bune de a înscrie, şi nu tranşezi  meciul, e frustrant”, a declarat Papură la finalul meciului. 

Universitatea Craiova a început fulminat acest sezon, cu opt victorii în primele nouă etape. Cu toate acestea, ultimul succes al formației de pe Oblemenco în Liga 1 datează din 14 decembrie 2020, când oltenii s-au impus cu 2-1 pe terenul celor de la UTA Arad. 

Corneliu Papură: “Andrei Ivan sper să nu își piardă încrederea” 

“Ivan sper să nu îşi piardă încrederea niciodată, chiar dacă nu marchează. În momentul în care te tot macini în gol şi nu reuşeşti să câştigi, e frustrant. Dar trebuie să se gândească doar la jocul de fotbal, să îşi creeze situaţii, să recupereze mingea, altfel nu va veni nicio victorie. După o victorie, lucrurile o să se regleze”, a completat Papură. 

Reclamă

Andrei Ivan a reușit împotriva lui FC Voluntari primul gol după o pauză de 134 de zile. Ultima lui reușită în Liga 1 data din 14 septembrie 2020, când atacantul de 24 de ani a marcat în victoria Craiovei cu 4-1 de pe terenul Viitorului. 

Ivan s-a reîntors la Universitatea Craiova în vara lui 2019. Oltenii l-au răscumpărat de la Krasnodar pentru 1,5 milioane de euro, după ce în 2017 îl vindeau rușilor pentru 3 milioane de euro. El valorează 650.000 euro, conform Transfermarkt. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și