Închide meniul

Ce l-a nemulţuimit pe Ouzounidis, deşi a câştigat în premieră în Liga 1: "Nu putem schimba totul într-o zi!" Craiova n-a luat gol cu antrenorul grec

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 20:19

Ce l-a nemulţuimit pe Ouzounidis, deşi a câştigat în premieră în Liga 1: "Nu putem schimba totul într-o zi!" Craiova n-a luat gol cu antrenorul grec

SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis, nemulţumit şi după victoria Craiovei: 1-0, contra lui Hermannstadt

După 1-0 cu Hermannstadt, Ouzounidis a ajuns la trei meciuri ca antrenor al Craiovei. Oltenii au adunat două victorii şi un egal, fără să primească gol. Şi celălalt succes, în Cupă, contra lui Botoşani, a fost tot cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis: "Suntem un club mare, trebuie să avem posesie"

Asta l-a deranjat pe tehnicianul grec. El a fost nemulţumit că echipa nu a mai forţat în atac şi în a doua repriză, la adăpostul golului reuşit de Cicâldău.

"În prima repriză, sunt multumit. Am jucat rapid, am făcut ce am pregătit. Asta e cel mai important. Trebuie să lucrăm la asta, să continuăm să jucăm. Ar fi trebuit să înscriem mai mult. Nu putem schimba totul într-o singură zi. 

Suntem un club mare, trebuie să avem posesie mai mult. Sunt foarte satisfăcut de jocul din prima parte. Vreau să schimb câteva lucruri. O să lucrăm în fiecare zi la anumite aspecte ale jocului, dar mai avem nevoie de timp. Nu e bine pentru noi, când adversarul are mingea", a spus Marinos Ouzounidis, după meciu cu Hermannstadt, la Digi Sport.

Alexandru Mateiu, despre venirea lui Marinos Ouzounidis: "Adevrsarii nu mai au atât de multe ocazii"

Jucătorii Craiovei sunt încântaţi de noul antrenor. Alexandru Mateiu şi-a recăpătat locul în echipă şi l-a lăudat pe grec.

Reclamă

"Este o mai mare organizare. Adversarii nu mai au atât de multe ocazii. S-a şi văzut (n.r. la meciul cu Hermannstadt), ei au avut o singură ocazie, o fază fixă în minutul 90. Dar m-au surprins, nu mă aşteptam să fie atât de greu", a spus mijlocaşul în vârstă de 30 de ani.

Pentru Craiova, urmează două meciuri la rând cu Chindia Târgovişte: pe 27 februarie, în campionat, şi pe 2 martie, în sferturile Cupei.

"O luăm pas cu pas. Avem o dublă cu Chindia. Sperăm să luăm trei pzuncte, apoi să ne calificăm în Cupă, care rămâne clar un obiectiv pentru noi", a mai spus Mateiu, pentru aceeaşi sursă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și