Închide meniul
Foto

„Ce, mă, vrei statui? Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1!” Gabi Balint, reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Dorinel au fost trimişi la tribuna a doua la EURO 2020

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 22:59 / Actualizat: 15 iunie 2021, 15:09

Reclamă

Gabi Balint, reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost umiliţi la EURO 2020. Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Dorinel Munteanu au stat la tribuna a II-a la meciul Austria-Macedonia de Nord, în timp ce la VIP au stat politicieni şi oficiali FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La primul meci din istoria EURO disputat în România, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. În schimb, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP, conform gsp.ro.

Gabi Balint a avut o reacţie antologică pe reţelele de socializare. „Pele” a făcut referire şi la discursul lui Gică Hagi din 1998, când cerea statui pentru el şi colegii săi din „Generaţia de Aur”.

Gabi Balint, reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost umiliţi la EURO 2020

Ce mă, vrei statui? Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1!„, a fost mesajul lui Balint scris pe o poză în care apare alături de Gică Hagi.

Reclamă

Reacția FRF după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională

Mihai Stoichită, directorul tehnic de la FRF, susţine că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii.

FRF a primit o cotă de bilete pe care a trebuit să o repartizeze, eu am vrut să-mi cumpăr bilete și nu am putut, mai mult nu știu. Colegi de-ai mei din Federație nu au fost participanți la meci, pentru că nu au prins bilete. Nu știu cine a mai fost acolo, dar ei au putut fi invitați de UEFA. Eu am stat într-o parte și am văzut cum a văzut Gică și ceilalți, dacă nu am primit bilete pentru asta, ce era să facem”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și