Închide meniul

Ce nebunie! Jose Mourinho a pus ochii pe „perla” lui CFR Cluj. AS Roma se luptă cu campioana Franței și alte echipe importante pentru transfer

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 noiembrie 2021, 18:07

Ce nebunie! Jose Mourinho a pus ochii pe „perla lui CFR Cluj. AS Roma se luptă cu campioana Franței și alte echipe importante pentru transfer

Claudiu Petrila, la mare căutare în Europa

Profimedia

Claudiu Petrila, dorit de Jose Mourinho la AS Roma

Campioana României poate realiza un transfer de cinci stele. Claudiu Petrila este dorit de Jose Mourinho la AS Roma, anunță prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lille, campioana en-titre a Franței, dar și Galatasaray, echipa lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, sunt interesate de „perla” CFR-ului. De asemenea, mai multe cluburi din Italia, Franța și Turcia sunt și ele cu ochii pe fotbalist.

Scouterii cluburilor menționate au fost prezenți la partidele din UEFA Conference League ale ardelenilor. În remiza cu Randers din Gruia, scor 1-1, Petrila a marcat unicul gol al echipei lui Dan Petrescu.

Potrivit site-urilor de specialitate, Claudiu Petrila este cotat la 850.000 de euro. În actualul sezon, tânărul fotbalist a reușit 5 goluri și 2 pase decisive pentru campioana României.

Citește și:

Claudiu Petrila, savuros: „Pot mai mult, dar merge şi aşa!”

Claudiu Petrila a avut o primă reacţie după ce a făcut show în tricoul campioanei României. Mijlocaşul de 20 de ani a reuşit un gol şi un assist în CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, meci din etapa a 11-a a Ligii 1.

Reclamă

Petrila este cel mai în formă jucător al lui Dan Petrescu. A fost decisiv şi în Conference League, în remiza cu Randers. Tânărul fotbalist a înscris împotriva danezilor. Chiar şi aşa, nu se mulţumeşte cu atât.

„Cred că pot şi mai mult, pot să dau şi două goluri pe meci. Dar merge şi aşa! În prima repriză am intrat moi, am avut o ocazie, dar e bine că ne-am revenit după şi am câştigat.

În campionat suntem bine, din păcate în Conference League mai avem de mulţit. Asta e„, a declarat Claudiu Petrila după CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jose Mourinho a pus ochii pe „perla” lui CFR Cluj
  • AS Roma se luptă cu campioana Franței și alte echipe importante pentru transfer

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și