Închide meniul

”Ce să mai crezi după 7-8 promisiuni?”Ante Puljic a răbufnit la adresa spaniolilor. ”Victoriile sunt pentru suporterii lui Dinamo”

Gal Dorin Publicat: 11 decembrie 2020, 19:58

Reclamă
”Ce să mai crezi după 7-8 promisiuni?”Ante Puljic a răbufnit la adresa spaniolilor. ”Victoriile sunt pentru suporterii lui Dinamo”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Ante Puljic le-a mulțumit suporterilor pentru toată susținerea acordată clubului Dinamo

La fiecare gol marcat și după fluierul de final, jucătorii s-au strâns în fața peluzei și au aplaudat în semn de mulțumire pentru primele pe care le-au primit de la suporteri. Ante Puljic a declarat că echipa s-a săturat de promisiunile goale ale spaniolilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ante Puljic:”Am promis că vom da tot ce avem mai bun!”

Am arătat că avem calitate. Am promis că vom da tot ce avem mai bun în aceste ultime meciuri. Nu este uşor, ne tot gândim la probleme, la promisiuni. Nu este uşor să ne concentrăm şi să venim să jucăm. Toate aceste victorii sunt pentru suporterii noştri şi sperăm că ce va schimba ceva. 

Nu am primit mesaj de la Cortacero ci de la avocaţii lui. Sunt aceleaşi promisiuni, tot spun că vin banii săpătămâna viitoare. Cum poţi mai crezi când au fost 7-8 promisiuni?”, a răbufnit fundașul lui Dinamo.

Ante Puljic despre viitorul său la Dinamo

Întrebat dacă își dorește să rămână în condițiile în care foarte mulți jucători au plecat de la echipă sau vor să își depună memorii, Ante Puljic a declarat că nu știe exact ce îi va aduce viitorul.

”Vom vedea, în fiecare zi mai pleacă cineva de la echipă. Unii s-au dus la FIFA. Eu încă nu am luat o decizie…până acum. Dar nu este uşor, credeţi-mă. Dacă lucrurile vor fi aşa va fi foarte dificil. 

Reclamă

Oamenii de la DDB încearcă să facă lucruri mai bune pentru toţi, trebuie să le mulţumesc încă o dată că iubesc acest club”, a declarat Ante Puljic la finalul meciului, într-o intervenție la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:56 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și