Închide meniul

Ce se întâmplă cu jucătorii cărora le expiră contractele în această vară: anunțul făcut de FIFA

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2020, 5:05

Reclamă
Ce se întâmplă cu jucătorii cărora le expiră contractele în această vară: anunțul făcut de FIFA

FIFA a exclus Rusia de la Campionatul Mondial

Profimedia

Totul vine în contextul în care sezonul actual se va prelungi, iar unele echipe riscau să nu aibă jucători suficienți în ultimele etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA a venit în ajutorul cluburilor

"Contractele jucătorilor expiră, în general, atunci când sezonul se termină, iar ultima zi coincide cu cea a ultimei etape. Dată fiind suspendarea meciurilor în majoritatea țărilor, este lesne de înțeles că aceste competiții nu se vor putea încheia atunci când era stabilit. Prin urmare, se dorește ca înțelegerile să fie extinse până în momentul în care sezonul se va încheia cu adevărat. 

Acest lucru ar trebui să fie în conformitate cu intenția inițială a părților, la semnarea contractului. Este necesar să se păstreze, de asemenea, integritatea și stabilitatea sportivă. Un principiu similar ar trebui să se aplice și contractelor care trebuiau să intre în vigoare la începutul sezonului viitor. Prin urmare, acestea vor fi amânate până în momentul în care se dă startul acelei ediții de campionat", se anunță în comunicatul UEFA.

Într-o situație delicată erau și românii de la Kayserispor. Silviu Lung și Cristian Săpunaru sunt printre cei 12 jucători ai ultimei clasate din Turcia care au contracte semnate până pe 30 iunie.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și