Închide meniul

"Cei contaminaţi să stea în carantină!". Motivul pentru care creşte numărul de cazuri. "Noi, românii, suntem rezistenţi"

Antena Sport Publicat: 20 august 2020, 15:31

"Cei contaminaţi să stea în carantină!". Motivul pentru care creşte numărul de cazuri. "Noi, românii, suntem rezistenţi"

Zuma Press / Nicolas Economou via Hepta

Două noi cazuri de coronavirus în fotbalul românesc

  • Probleme chiar înaintea startului Ligii 1
  • Două persoane de la Chindia au Covid-19

Fostul internaţional este convins că meciurile ar trebui să se dispute chiar dacă apar cazuri de Covid-19. Bineînţeles, persoanele care sunt testate pozitiv e nevoie să intre în izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu, dezamăgit că nu se respectă distanţarea socială

"Eu cred că ar fi normal ca acei jucători care sunt contaminaţi să stea în carantină şi ceilalţi să joace. Dacă se va opri iar campionatul din prima etapă, eu spun că vom avea probleme mari în acest an. Acum nu ştiu cât poate domnul Stroe să decidă dânsul, eu cred că Federaţia şi Liga sunt în măsură să decidă aceste lucruri. Domnul ministru în cel mai rău caz poate să le dea o idee.

Eu cred că nu se va putea opri într-un fel sau altul. Vrei nu vrei vor fi jucători contaminaţi. Din câte ştiu eu cei din străinatate sunt un pic mai liniştiţi. Noi, românii, suntem mai rezistenţi ca toţi, dar…degeaba dacă nu avem grijă. Nu păstrăm nici cei 2 metri, nu purtăm măşti, nu facem nimic, e normal că e mai greu", a declarat Dănuţ Lupu.

Reclamă

La Chindia Târgovişte tocmai au fost depistate două cazuri de persoane infectate cu coronavirus. O firmă este dispusă să ajute clubul şi să doneze teste pentru depistarea anticorpilor. 

"Am să vă mulţumesc eu în numele beneficiarilor. Vă mulţumesc din suflet nu numai că le donaţi acestor oameni nişte teste de care au nevoie. Sportul românesc traversează nişte momente grele. A fost unul dintre cele mai afectate domenii, practic a fost blocat", a reacţionat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte
Extra • 8 mart., 19:07
Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte: „Bă, Dane! Nu poți să mai faci prostii”
Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal
Extra • 8 mart., 17:55
Dănuț Lupu, inculpat într-un alt dosar penal! Lovitură imensă pentru fostul internațional, care a primit aviz pentru eliberare
Cum arată soţia lui Dănuţ Lupu. Imagini rare cu Mihaela
Extra • 8 mart., 10:13
FOTO
Cum arată soţia lui Dănuţ Lupu. Imagini rare cu Mihaela, femeia cu care este căsătorit de mai bine de 35 de ani!
Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare
Fotbal • 7 mart., 18:37
Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare: „Ne rezolvăm o necesitate”
Dănuţ Lupu, eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei
Extra • 7 mart., 16:12
Dănuţ Lupu, eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei