Închide meniul

CFR Cluj ar putea rămâne fără licenţă! Campioana, reclamată pentru datorii de 150.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 9:36 / Actualizat: 24 mai 2022, 19:48

CFR Cluj ar putea rămâne fără licenţă! Campioana, reclamată pentru datorii de 150.000 de euro

CFR Cluj ar putea rămâne fără licenţă / Razvan Pasarica

CFR Cluj riscă să piardă licenţa pentru că are datorii la trei foşti antrenori / /SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj ar putea rămâne fără licenţă. Valeriu Bordeanu, Costin Curelea și Bogdan Aldea nu au fost plătiţi de CFR Cluj, după ce au plecat din Gruia, în toamna anului trecut. Suma restantă este de aproximativ 150.000 de euro, scrie digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj ar putea rămâne fără licenţă: „Nu am crezut că se va ajunge aici”

Cei trei vor depune memoriu la Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal.

”Sunt foarte dezamăgit! Nu mă așteptam la un astfel de tratament, mai ales că am stat mai bine de trei ani la CFR Cluj. Au fost situații în care am suplinit și funcția de antrenor principal, așa cum s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut. Am fost apropiat cu Marian Copilu. Cu el am făcut actul în numele clubului, pentru că și el ia deciziile.

Sunt datorii din luna septembrie. Atunci am zis să înțelegem situația, mai ales că am vorbit cu Marian. Așa că am făcut un act prin care am fost de acord să amânăm plata pana la 20 decembrie. Dar, nici acest termen nu s-a respectat

Îmi pare rău! Lumea mă știe, nu sunt genul de om conflictual. Dar, asta este, voi depune memoriu la Comisia de Licențiere. Este doar a doua oară, în viața mea, când depun memoriu față de un club. S-a mai întâmplat când eram la Steaua lui Gigi Becali, când am avut acel conflict. Nu am crezut că se va ajunge aici”, a spus Valeriu Bordeanu, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și