Închide meniul

CFR Cluj are viață grea în drumul spre grupele Europa League. O nouă deplasare dificilă pentru Dan Petrescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2020, 6:32

CFR Cluj are viață grea în drumul spre grupele Europa League. O nouă deplasare dificilă pentru Dan Petrescu

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Petrescu s-a speriat de valoarea adversarilor

Suedezii erau mari favoriți joi seară, în disputa cu FC Europa. Gruparea din Gibraltar le-a pus însă probleme. Oaspeții au avut un penalty ratat și au revenit în joc după ce au fost conduși. Gallardo a făcut 1-1 în minutul 57.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj urmează să joace pe terenul lui Djurgarden în Europa League

FC Europa a rămas în inferioritate numerică în minutul 62, iar Djurgarden a reușit să înscrie golul calificării. Acum așteaptă vizita lui CFR Cluj. Partida este programată joia viitoare, pe 24 septembrie.

Pentru jucătorii lui Dan Petrescu greul abia începe. Dacă trec de Djurgarden, nu vor fi capi de serie la tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul Europa League. Pot da din nou peste Dinamo Zagreb, echipă care i-a eliminat din Champions League.

"Am auzit că au primit 20 de milioane de euro, de la stat, echipele din Ungaria. Se vede. Când vom primi și noi 20 de milioane de la buget o să așteptăm și noi să ne calificăm în Champions League. Nu mă miră nimic la norocul lui CFR Cluj că ne putem întâlni din nou cu Dinamo Zagreb", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Astra Giurgiu.

CFR Cluj le poate întâlni și pe Young Boys, Steaua Roșie, Qarabag sau Dinamo Brest. Până atunci, ardelenii au meci în Liga 1 cu Astra. Disputa de la Giurgiu va fi în această seară, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și