Închide meniul

CFR Cluj – AS Roma 0-2 | "Ne-am dat goluri singuri". Dan Petrescu nu renunţă şi visează la 16-imile Europa League. "Accidentările şi pandemia ne-au decimat!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2020, 21:49

CFR Cluj – AS Roma 0-2 | "Ne-am dat goluri singuri". Dan Petrescu nu renunţă şi visează la 16-imile Europa League. "Accidentările şi pandemia ne-au decimat!"

Profimediaimages

Dan Petrescu, primele declaraţii după eşecul cu AS Roma

Autogolul lui Debeljuh, din minutul 49, l-a dezamăgit crunt pe Petrescu. "Bursucul" a răbufnit şi la adresa arbitrului Harald Lechner, cel care a acordat penalty după o intervenţie a lui Bălgrădean asupra lui Mkhitaryan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu crede că CFR Cluj poate ajunge în "primăvara" Europa League

"Diferenţa de valoare s-a văzut, chiar dacă ei au odihnit mai mulţi jucători. Primul gol l-am dat noi, iar al doilea l-a dat arbitrul. Chiar şi jucătorii lor au venit la bancă şi au zis că nu a fost penalty. Dacă ei cereau penalty… nici ei nu au cerut. Jucătorii noştri au sărit pe arbitru şi îmi era frică să nu ia roşu.

La noi, probelemele de lot sunt mari. Voiam să fac şi eu 5 schimbări, am făcut 3 pentru că mai aveam doar copii pe bancă, care nu puteau să ne ajute. Îmi pare rău că ne-am dat gol singuri", a declarat Dan Petrescu la finalul disputei cu AS Roma. 

CFR Cluj a rămas numai cu victoria cu CSKA Sofia, din prima etapă. Chiar pe bulgari urmează să îi întâlnească săptămâna viitoare. Victoria este obligatorie pentru a spera la a doua calificare consecutivă în "primăvara" Europa League.

"Din păcate şi Young Boys au câştigat. Acum ne rugăm să nu bată la Roma, pentru că au capacitatea să facă asta. Eu zic că accidentările şi pandemia ne-au decimat, pur şi simplu. Trebuie să sperăm la calificare. Dacă batem în ambele meciuri, mergem mai departe", a mai spus Petrescu.

Reclamă

În ultima etapă, ardelenii joacă pe terenul lui Young Boys. În momentul de faţă, elveţienii au cu trei puncte mai mult decât CFR Cluj.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și