Închide meniul

CFR Cluj – Astra 1-1. Campionii au ratat şansa să urce pe primul loc în Liga 1! Budescu şi Deac au marcat în Gruia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 18:40

CFR Cluj – Astra 1-1. Campionii au ratat şansa să urce pe primul loc în Liga 1! Budescu şi Deac au marcat în Gruia

SportPictures / Alexandru Veres/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj poate reveni pe primul loc în Liga 1 dacă o învinge pe Astra

Constantin Budescu a deschis scorul norocos, în minutul 21. Ardelenii s-au întrecut în ratări şi au trimis de două ori în bară. Abia pe final au izbutit să smulgă un punct. Ciprian Deac a marcat pentru a 7-a oară în această stagiune şi CFR – Astra s-a terminat 1-1!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-1

Min. 79: GOOOLLL CFR Cluj! Ciprian Deac a adus egalarea cu o lovitură de cap, mingea aproape să fie respinsă de fundaşii Astrei.

Min. 78: Ocazie mare Astra! Crepulja şutează din centrul careului, dar Sandomierski a respins spectaculos.

Min 73: Şut periculos al lui Mario Camora din afara careului. Popa o salvează pe Astra.

Min. 63: Ratare uluitoare a gazdelor! Costache a trimis în transversală, din apropiere, având toată poarta în faţă!

Reclamă

Min. 52: Dublă ocazie CFR Cluj. Carnat nu a putut să îl învingă pe portarul de 20 de ani dintre buturile Astrei.

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45+5: Pauză în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+4: Ocazie CFR Cluj! Ciprian Deac a executat o lovitură liberă, dar Popa a intervenit salvator

Min. 21: GOOOLLL Astra! Constantin Budescu a deschis scorul. Mijlocaşul giurgiuvenilor a şutat din afara careului. Mingea a fost deviată de două ori de jucătorii campioanei şi s-a oprit în poartă!

Min. 16: Bară CFR Cluj! Din cornerul rezultat, Paulo Vinicius a fost aproape să înscrie. Bara l-a salvat pe portarul oaspeţilor

Min. 15: Ocazie CFR Cluj! Pereira a intrat în careul Astrei, a şutat năprasnic, dar Popa a respins in extremis

Min. 1: A început meciul din Gruia!

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Soares, Luis Aurelio – Carnat, Rondon, Gîdea
Rezerve: Murariu, Latovlevici, Manea, Hoban, Chipciu, Păun, Pereira, Costache, Omrani
Antrenor: Edi Iordănescu

Astra: M. Popa – De Sousa, Găman, Graovac, Bruno – Crepulja – Wutrich, Budescu, Canadja, Răduț – Stahl
Rezerve: Bolboașă, Montini, V. Gheorghe, D. Gheorghe, Merloi, Riza, Balaure, Kane, Jovanovic
Antrenor: Eugen Neagoe

Reclamă

Campioana en-titre are victorii pe linie în 2021. CFR le-a învins pe Academica Clinceni (3-1), Sepsi (1-0) şi Hermannstadt (3-1). Din luna luna august nu a mai "legat" patru succese.

Giurgiuvenii au dificultăţi pe toate planurile. În cele trei meciuri din acest an şi-au trecut în cont un singur punct. Sunt mari probleme şi de ordin financiar!

Au apărut şi veşti că Astra ar putea să fie retrogradată ca urmare a scandalului de dopaj. Alexandru Ioniţă, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto sunt suspendaţi de patru luni. 

"Eu zic să nu mai facem presupuneri pentru că Astra nu va fi exclusă din campionat. Astra nu şi-a trimis jucătorii să facă ce au făcut şi nici nu a beneficiat de vitaminele pe care şi le-au făcut jucătorii. Ei au făcut de capul lor ce au făcut, dar eu cred în continuare că sunt nevinovaţi. Din discuţiile pe care le-am avut cu medicii clinicii eu vă spun că sunt nevinovaţi.

S-ar putea ca la un moment dat ANAD-ul să plătească nişte daune importante. Clubul a fost afectat că nu a putut beneficia de aportul lor, în rest eu cred că nu va fi sub nicio formă penalizat", a declarat Dani Coman în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
  • CFR Cluj - Astra 1-1
  • Gazdele o puteau depăşi pe FCSB în clasament

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și